DI - Dansk Industri

Risk Manager of the Year 2019

Del

Senior Project Engineer og Risk Manager Eva Mikes fra H. Lundbeck A/S er blevet kåret som Risk Manager of the Year 2019 af Dansk Industris Risk Management Forening, DARIM.

Eva Mikes modtager prisen for, i tæt samarbejde med Supply Chain Specialist Jacob Schaffalitzky de Muckadell, at have stået i spidsen for udviklingen af H. Lundbeck A/S’ risikostyringsprogram og i særdeleshed for at sikre sammenkobling mellem risikostyring og Business Continuity.

Dette er sket gennem udvikling af værktøj til håndtering af risikoeksponeringer, kvantificering og kvalificering af disse samt udarbejdelse og beskrivelse af allerede fastlagte Business Continuity tiltag.

Risikostyring er nu for alvor kommet på topledelsens agenda grundet den omskiftelige og dynamiske verden, som virksomhederne dagligt skal agere i. Gennem sikker risikostyring bliver virksomhederne rustet til at modstå aktuelle og potentielle risici gennem nødvendige forholdsregler og risikoreducerende tiltag. Bag dette komplekse arbejde står selskabets Risk Manager.

Risk Manager of the Year er en hæderspris, der årligt uddeles af DARIM til en person, der har opnået et særligt resultat indenfor risikostyring eller forsikring indenfor de seneste 12-24 måneder.

DI’s Risk Management forening, DARIM, har til formål at udvikle og højne fokus på risikostyring og professionen generelt samt tilpasse risikostyringskoncepter til virksomhedernes vilkår og egenart.

Årets Risk Manager findes blandt nominerede Risk Managere i Danmark, og vinderen udpeges af en jury bestående af DARIMs bestyrelse:

  • Charlotte Enggaard, Carlsberg Breweries A/S
  • Charlotte Hedemark Hancke, SAP Danmark A/S
  • Peter Warno, Danfoss A/S
  • Sebastian Bregning, Danske Bank /S
  • Thomas Lau Christensen, Chr. Hansen Holding A/S
  • Tina Stokholm Winslow, Vestas A/S

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Download
Eva Mikes fra H. Lundbeck A/S og Thomas Lau Christensen fra Chr. Hansen Holding A/S
Eva Mikes fra H. Lundbeck A/S og Thomas Lau Christensen fra Chr. Hansen Holding A/S
Download
Eva Mikes fra H. Lundbeck A/S
Eva Mikes fra H. Lundbeck A/S
Download

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Vi skal sikre klog overgang fra hjælpepakker til grøn genstart27.5.2020 09:56:39 CESTPressemeddelelse

DI er enig med regeringens økonomiske ekspertgruppe i, at de midlertidige hjælpepakker bør udfases – og der i stedet bør være fokus på politiske tiltag, som sætter gang i samfundsøkonomien, investeringer og ny vækst i virksomhederne. Men et brat stop for alle hjælpepakker den 8. juli vil betyde, at de mange investeringer i hjælpepakkerne for at undgå konkurser og jobtab vil være forgæves, advarer DI.

DI: Læg en køreplan for hjælpepakkerne27.5.2020 06:00:00 CESTPressemeddelelse

Siden coronakrisens start har regeringen sammen med Folketingets partier indført en række hjælpepakker, som har holdt hånden under job og dansk økonomi, mens danske virksomheder har været påvirket af nedlukningen. Det har fra starten været klart, at hjælpepakkerne var midlertidige, men det er også afgørende at sikre en fornuftig udfasning. Derfor er det godt, at regeringen har nedsat en økonomisk ekspertgruppe, der kan danne grundlag for at drøfte udfasningen af hjælpepakkerne, og DI ser frem til ekspertgruppens vurdering.

RETTELSE - DI: Regeringens eksportpakke er godt nyt for danske erhvervsliv – men der er behov for yderligere25.5.2020 09:39:21 CESTPressemeddelelse

25. maj 2020 lancerer regeringen sin eksport- og investeringspakke, der bl.a. vil gøre en række rådgivningsydelser billigere samt give rabat på erhvervsfremstød til udlandet i 2021. Det er et vigtigt skridt i den rigtige retning, mener DI’s adm. direktør, Lars Sandahl Sørensen, men der er behov for endnu flere nye skridt, hvis de nødlidende danske eksportvirksomheder skal kunne indhente de enorme tab af omsætning og arbejdspladser i kølvandet på coronakrisen.

DI: Klimasporet frem mod 2030 er lagt20.5.2020 12:55:33 CESTPressemeddelelse

Regeringen har med sit udspil til klimahandlingsplan lagt et ambitiøst og målrettet spor ud for de kommende ti års klimaindsats. DI hæfter sig ved, at der kommer flere energieffektiviseringer i virksomheder, mere vindenergi, en grønnere varmesektor og mere biogas. Regeringen skal have stor anerkendelse for, at den har lyttet til anbefalingerne fra klimapartnerskaberne – og nu anviser en grøn vækstvej ud af coronakrisen, mener DI.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum