Too Good To Go ApS

Restaurant Flammen ruller ‘Too Good To Go’ ud i hele landet

Del

Restaurant Flammen opruster nu kampen mod madspild. Fra 3. februar kan man via madspilsappen Too Good To Go bestille lykkebokse med overskudsmad i samtlige 15 Flammen-restauranter i Danmark.

Bekæmpelse af madspild har altid stået højt på agendaen hos Restaurant Flammen, der har specialiseret sig i bugnende buffeter. Brød bliver til croutoner, grøntsager bliver til pesto, og endeskiver fra kød bliver til simreretter og ragout.

Alligevel går der mad til spilde, når restauranten lukker ned for buffeten om aftenen. Men det skal være slut nu. Fra 3. februar vil den mad, der ikke kan genanvendes, blive pakket i såkaldt lykkebokse og solgt til nedsat pris via madspildsappen Too Good To Go.

“Vores medarbejdere yder allerede en kæmpe indsats mod madspild og bliver trænet i minimering af spild af vores kvalitetsafdeling. Men der er stadig noget at komme efter, og derfor var Too Good To Go et naturligt næste skridt. Med salg af lykkebokse minimerer vi ikke bare madspildet, vi gør også vores gæster glade, fordi de får mulighed for at købe et varieret måltid mad til et beskedent beløb,” siger Piet Klein, der er administrerende direktør for Flammen.

Piet Klein fortæller videre, at konceptet er blevet testet i to udvalgte restauranter. Det er gået så godt, at Flammen nu indfører lykkebokse i samtlige restauranter over hele landet:

“Vi har fået meget positiv respons på konceptet fra både gæster og medarbejdere og har haft udsolgt af lykkebokse langt de fleste dage. Too Good To Go har vist sig at være et rigtigt godt supplement til vores eksisterende indsats og er med til øge ansvarligheden for såvel maden som klimaet blandt vores medarbejdere. Derfor ruller vi nu konceptet ud i alle vores danske restauranter,” fortsætter Piet Klein.

Landechef for Too Good To Go i Danmark, Heidi Boye, byder med stor glæde Flammen velkommen.

“Vi har kæmpe respekt for den indsats, Restaurant Flammen allerede yder for at bekæmpe madspild. Og vi er super glade for, at vi nu kan være med til at glæde en masse mennesker med den overskudsmad, der ikke kan genanvendes. Det kan virkelig mærkes, når 15 restauranter danner fælles front mod madspild, og derfor er vi naturligvis meget glade for og stolte af samarbejdet med Restaurant Flammen,” siger Heidi Boye.

Alle Flammens restauranter vil tilbyde to forskellige typer lykkebokse: En varieret lykkeboks med forskellige kødvarianter, salat og tilbehør og en vegertarboks med blandet salat og tilbehør.

Lykkebokse fra Flammen vil være tilgængelige i følgende byer fra 3. februar: Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Glostrup, Herning, Horsens, Kolding, København (H. C. Andersens Blvd.), København (Nyropsgade) Næstved, Odense, Randers, Roskilde, Vejle og Viborg.

For yderligere information

Tanja Møller Andersen, PR-ansvarlig for Too Good To Go, tlf. 81 77 37 18, presse@toogoodtogo.dk

Piet Klein, administrerende direktør for Flammen, tlf. 52 18 30 90, piet@restaurant-flammen.dk

Nøgleord

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Too Good To Go ApS

Too Good To Go ApS
Too Good To Go ApS
Landskronagade 66
2100 København Ø

81773718http://toogoodtogo.dk

Om Too Good To Go

Madspildsappen Too Good To Go blev lanceret i Danmark i 2016 og er i dag aktiv i 13 europæiske lande og er under opbygning i Sverige og USA.

I appen kan man redde lykkeposer/bokse med overskudsmad i form af bl.a. brød og kager, frugt og grønt, kolonialvarer, sushi, buffetmad og meget andet.

I Danmark er appen blevet suppleret med en webshop, Too Good To Go Markedsplads, hvor man kan købe overskudsvarer, der kommer direkte fra producenterne.

Endelig har Too Good To Go iværksat flere oplysningstiltag for at fremme viden om madspild. Virksomheden har bl.a. lanceret en uddannelsesportal om madspild og åbnet ’Too Good To Go Huset’ på Frederiksberg, hvor der løbende bliver afholdt oplæg og events om madspild.

Læs mere om Too Good To Go her

Følg pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

Nyt landsdækkende samarbejde mellem Netto og Too Good To Go vil redde 840 ton mad fra skraldespanden23.6.2020 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Danmarks største dagligvarekæde, Netto, har indgået landsdækkende samarbejde med Danmarks største madspildsaktør, Too Good Go To. Hele 519 Netto-butikker vil fra og med d. 23. juni tilbyde lykkeposer med overskudsvarer, som forhandles via Too Good To Go-appen. Samarbejdet er det hidtil mest omfattende i Too Good To Go-regi i Danmark og vil forventeligt redde 840 ton mad årligt fra at gå til spilde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum