Ishøj Kommune

Reparer og dekorer dit slidte tøj med broderi

Del

Lørdag den 10. september kl. 10-12.30 inviterer Kulturium Bibliotek til kreativ workshop for voksne, hvor du kan lære at reparere dit tøj ved hjælp af broderi, såkaldt ’Visible mending’. Arrangementet er en del af Vestegnens Kulturuge

Kom og vær med til en hyggelig formiddag på Kulturium Bibliotek, hvor du kan lære at reparere dit tøj og dekorere med broderi også kaldet ’Visible mending’.

Visible mending betyder direkte oversat at lappe sit tøj på en synlig måde ved hjælp af broderi og lappeteknikker, som er blevet brugt i århundreder.

Til workshoppen vil Anna Kjær Voss vise, hvordan man selv ved hjælp af de enkle, gamle broderiteknikker kan reparere vores tøj på en måde, så det ligefrem pynter. Anna Kjær Voss står bag Instagramprofilen Klimamusen, hvor hun i 5 år har formidlet viden om bæredygtig hverdag og livsstil herunder visible mending, broderi og at lappe og passe på vores tøj.

Mens du sidder og broderer og reparerer, fortæller Anna Kjær Voss om vores tøjforbrugs indvirkning på kloden og klimaet, og om hvorfor det giver mening at lappe sit tøj. Du får altså både lov til at få nål og tråd i hånden, samtidig med at du bliver lidt klogere på vores forbrug af tøj og dets påvirkning på kloden og dem, der syr det for os.

Gratis arrangement med tilmelding

Arrangementet er gratis, men der er begrænsede billetter. Book din billet via arrangementet på ishojbib.dk.

Til arrangementet må du gerne medbringe lidt hullet tøj, som du enten kan lappe på eller få sparring til, hvordan du skal gribe lapningen an, når du kommer hjem. Alle nødvendige materialer vil være til rådighed under workshoppen.

Bæredygtig aktivitet

Kulturium Bibliotek arbejder med FN’s verdensmål og er et ud af 20 pilotbiblioteker, som arbejder på at blive verdensmålscertificeret. Som en del af verdensmålscertificeringen gentænker Kulturium Bibliotek vante arbejdsgange og arrangerer bæredygtige aktiviteter på biblioteket, som dette arrangement er en del af.

En del af Vestegnens Kulturuge
Arrangementet er en del af Vestegnens Kulturuge, som foregår rundt omkring på Vestegnen fra den 9.-18. september 2022. I år er temaet ’Nye horisonter’. Læs mere om kulturugen, og hvad der ellers foregår på vkir.dk.

Kontakter

Anne Munch Terkelsen, bibliotekar, amunt@ishoj.dk
Tine Kjær Eskerod, tiesk@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum