Aalborg Zoo

Rekordmange besøgende i Aalborg Zoo i 2022

Del
Nyt dyreanlæg og en række nye aktiviteter året rundt har givet haven det hidtil største besøgstal.

Med 473.760 gæster gennem indgangsdørene blev 2022 det bedst besøgte år nogensinde i Aalborg Zoo, der har fornyet gæsteoplevelsen på flere fronter.

- Først og fremmest kunne vi i 2022 åbne et stort, nyt anlæg til orangutanger, og det tror jeg helt sikkert har bidraget til, at vi havde et rigtig flot besøgstal hen over sommeren, hvor især juli blev bedre end forventet, siger Henrik Vestergaard Johansen, direktør i Aalborg Zoo.

Samtidig har en række aktiviteter og nye arrangementer hen over hele året tiltrukket mange besøgende og understreget, at Aalborg Zoo ikke kun er et besøg værd i sommerferien.

I juni var premieren på Børnenes Sankt Hans et stort tilløbsstykke og i efterårsferien skabte tusindvis af græskar, svævende spøgelser og skeletter en uhyggelig hyggelig stemning til havens første Halloween-fejring, der gav årets to bedst besøgte dage.

- Både Børnenes Sankt Hans og vores Halloween-fejring blev overvældende positivt modtaget af vores gæster, og vi håber, at vi ligesom med Jul i Zoo, har skabt nye traditioner og viser, at vi er en helårsåben attraktion, hvor gæsterne får store og varierede oplevelser hele året rundt, siger Henrik Vesterskov Johansen, direktør i Aalborg Zoo.

I 2023 har gæster i Aalborg Zoo allerede kunnet opleve en spektakulær lysfest i februar og flere nyheder er på vej.

- Vi kan snart løfte sløret for en ny og meget anderledes udstilling, der er blevet til i samarbejde med en anden meget markant virksomhed i Aalborg, og til sommer åbner vi et nyt, stort Madagaskar-område med flere lemur-arter, hvor publikum kan gå indenfor og opleve dyrene på nærmeste hold, fortæller Henrik Vesterskov Johansen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Aalborg Zoo

Aalborg Zoo
Aalborg Zoo
Mølleparkvej 63
9000 Aalborg

+45 9631 2929https://aalborgzoo.dk/

I Aalborg Zoo er der aldrig to dage der er ens. Vores grønne oase midt i Aalborg er åben året rundt og byder uanset årstid på vildt fascinerende oplevelser.

Følg pressemeddelelser fra Aalborg Zoo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aalborg Zoo

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum