SOS International

Regnvåd februar gav travlhed for vejhjælpen

Del

Autoredderne fra SOS Dansk Autohjælp har haft særligt travlt med én type assistance i februar: At trække biler fri af mudder.

Februar 2022 går over i historien som den næstvådeste, siden DMI begyndte sine målinger i 1874. Og det afspejler sig i statistikken over assistancer hos SOS Dansk Autohjælp.

- Når vi får så store mængder regn om vinteren, ser vi rigtig mange bilister, der sidder fast i mudderet og skal have hjælp til at komme fri, siger vagtcentralchef Anette Bjørn Juncher.

Antallet af fritrækninger steg med ca. 40 procent fra januar til februar, så den megen regn i vinterens sidste måned har sat sit aftryk.

Selvom marts er begyndt tørt og solrigt, anbefaler SOS Dansk Autohjælp, at bilister stadig tager sig i agt på steder, hvor jorden endnu kan være blød efter februars nedbør.

- Vi opfordrer til forsigtighed ved landeveje, hvor rabatterne stadig kan være meget bløde. Så skal man passere en modkørende er det en god ide at sætte farten ned og sørge for ikke at komme for langt uden for asfalten, siger Anette Bjørn Juncher.

Undgå at sidde fast – her er SOS Dansk Autohjælps råd:

  • Vær forsigtig med at komme ud i rabatten, når du passerer modkørende på smalle landeveje
  • Tænk over, hvor du parkerer. Grus- og jordunderlag kan være blødt og vådt
  • Tag dig i agt ved grusveje, markveje og skovstier

Nøgleord

Kontakter

Anette Bjørn JuncherVagtcentralchefSOS Dansk Autohjælp

Tlf:5118 6085

Billeder

Links

Information om SOS International

SOS International
SOS International
Nitivej 6
2000 Frederiksberg

Om SOS International – en af de førende assistanceorganisationer i Norden

SOS International er en af de førende assistanceorganisationer i Norden. Fra alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder SOS International akut assistance overalt i verden, nat og dag, hele året rundt.

SOS International tilbyder en bred vifte af løsninger i form af verdensomspændende læge- og rejseassistance, vejhjælp samt sundhedsløsninger. SOS International sikrer værdikæden på vegne af kunderne som en trusted partner ved at have fokus på den optimale slutbrugeroplevelse samt øje for de samlede omkostninger. Som en trusted partner er kvalitet og compliance endvidere nøgleparametre.

SOS International har et omfattende netværk af kvalificerede leverandører og partnere over hele verden, samt fem strategiske partnerkontorer i højvolumenområder. Med cirka 1.100 ansatte, repræsenterer SOS International 30 nationaliteter, og til sammen taler vores medarbejdere flere end 37 forskellige sprog.

SOS International blev etableret i 1961 og ejes af 13 af de største forsikringsselskaber i Norden. SOS International har en sagsvolumen, der placerer virksomheden som en af de største assistanceorganisationer i Norden.

Følg pressemeddelelser fra SOS International

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SOS International

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum