Forsikring & Pension

Region Hovedstaden: Rådgivningsvirksomheden AWM Network er regionsvinder af ”Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen 2018”

Del

AWM Network i Valby er med ”The Unambitious Running Club” vinder i Region Hovedstaden i konkurrencen om det bedste sundhedsinitiativ på arbejdspladsen. Dermed går de sammen med de fire andre regionsvindere videre i konkurrencen og dyster på landsplan om at vinde selve ’Initiativprisen 2018’.

I løbet af foråret har Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv og Falck Healthcare opfordret landets arbejdspladser til at indstille deres bedste sundhedsinitiativ til konkurrencen ”Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen 2018”. Nu er regionsvinderne fundet. I Region Hovedstaden fik AWM Network, som driver sammenligningstjenesten Mikonomi.dk, flest stemmer og kåres dermed som regionsvinder.

AWM Network, der holder til i Valby, bliver regionsvinder med initiativet ’ TURC- The Unambitious Running Club’. Arbejdspladsen har etableret en ’uambitiøs løbeklub’, hvor fokus er at røre sig og ikke nødvendigvis at løbe hurtigere for hver gang, så alle kan være med.

- Idéen til initiativet udsprang af, at vi nyder at bakke op om DHL-arrangementet. Der var dog flere her i organisationen, som ikke var sikker på, at de havde konditionen til at løbe de fem kilometer, som DHL-distancen er. Derfor valgte to ansatte her hos os at starte denne løbeklub for at træne op til DHL-stafetten. Vi syntes dog, at løbeklubben var en både hyggelig og effektiv måde at være sammen med sine kollegaer på og på en sund måde, og derfor lever denne løbeklub i bedste velgående. siger Rasmus Hultquist, Organic Performance manager i AWM Network.

- Der er herefter flere og flere, som hver uge løber med, når vi efter arbejde løber ud på ruten her i Valby. Det er nu ikke kun DHL-stafetten, som er motivationen, men socialt samvær samt bedre kondi og mere overskud i hverdagen er nu den helt store motivationsfaktor for medlemmerne.

- Det er meget vigtigt for os, at det er en uambitiøs løbeklub, som skal forstås på den måde, at vi ikke løber sammen for at vinde konkurrencer, men fællesskabet af nøgleordet og at der skal være plads til alle - uanset hvilken kondition eller form man har, siger Rasmus Hultquist.

Resultaterne af initiativet ses tydeligt fra gang til gang

- Det er meget tydeligt, at det sociale samvær er blevet stærkere, efter vi har startet denne løbeklub. Det er skønt at være sammen med sine kollegaer på en anden måde, end vi er hver dag på kontoret. Derudover har flere af løberne gentagne gange nævnt, at de føler større overskud i hverdagen, efter at konditionen er blevet forbedret.

- Vi har derudover oprettet en hjemmeside, hvor løberne kan følge med i de forskellige ruter, vi har og har skaffet løbetrøjer til de løbere, som godt kunne tænke sig sådan en. Alle medlemmer bliver hver tirsdag og torsdag gjort opmærksom på dagens løb via en Facebookgruppe, hvor der til hver løbedag bliver oprettet events. Alt i alt er det et fantastisk initiativ, som kun bliver bedre og bedre, siger Rasmus Hultquist, AWM Network.

- AWM Network i Valby er et godt bud på et sundhedsinitiativ, som er afprøvet med succes i praksis, og vi håber, at det kan inspirere andre arbejdspladser til øge sundheden blandt deres medarbejdere – ikke kun her i regionen men i hele landet, siger Søren Agerskov Hansen, Key Account Executive i Falck Healthcare.

- Initiativet hos AWM Network i Valby viser, hvordan arbejdspladsen spiller en oplagt rolle for at skabe mere bevægelse og sundhed. Det kan være en kollega-løbeklub som hos AWM Network, men det kan også gøres på et mange andre måder. Det vigtigste er, at det virker motiverende og passer til arbejdspladsen, siger Søren Agerskov Hansen.

Fakta om konkurrencen

Det er arbejdspladserne, der selv har indstillet deres egne initiativer inden for sundhed, trivsel og arbejdsmiljø. Alle i hele Danmark har kunnet stemme på i alt tre forskellige initiativer.

Regionsvinderen er det initiativ, der har opnået flest stemmer i forhold til, hvor mange medarbejdere den pågældende arbejdsplads har. De fem regionsvindere går nu videre og dyster om at vinde selve ’Initiativprisen 2018’. Landsvinderen kåres 29. maj 2018, hvor der samtidig og som noget nyt uddeles en særpris for det bedste initiativ, der fremmer mental sundhed på arbejdspladsen.

Konkurrencen, ”Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen 2018”, bliver afviklet for andet år i træk og har i år kørt fra 1. marts til 17. maj 2018.

Konkurrencen er et samarbejde mellem Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv samt Falck, der tilsammen er i løbende kontakt med størstedelen af Danmarks befolkning.

Nøgleord

Kontakter

Rasmus Hultquist, Organic Performance manager,
AWM Network, rhn@mikonomi.dk, 23 60 69 54

Søren Agerskov Hansen,
Key Account Executive, Falck Healthcare, 29 40 15 63

Mikkel Kjærsgaard, Falck Healthcare, 51 89 93 89

Links

Information om Forsikring & Pension

Forsikring & Pension
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup

41919101http://www.forsikringogpension.dk

F&P er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

F&P: Dansk CO2-afgift er et vigtigt værktøj – men den skal sikre reelle CO2-reduktioner7.12.2021 12:01:35 CET | Pressemeddelelse

F&P er helt enig i, at indførelsen af en CO2-afgift er et vigtigt værktøj til at nå Danmarks målsætning om at reducere CO2-udslippet med 70 pct. Men den kan ikke stå alene. I et nyt diskussionsoplæg har Det Miljøøkonomiske Råd peget på en høj CO2-afgift på 1.200 kr. En så høj dansk CO2-afgift kan imidlertid svække den danske klimaindsats i udlandet og blot flytte produktion ud af landet. Der er derfor brug for gode og klare rammevilkår for grønne investeringer i Danmark, hvor løsningerne også kan sælges til og fremme den grønne omstilling i udlandet.

F&P: Finanslov rammer plet ved at fjerne modregning i pension for corona-knoklen6.12.2021 12:02:16 CET | Pressemeddelelse

Modregning i pensionen er en uhensigtsmæssig økonomisk straf af de mange danskere, som sparer op til alderdommen og samtidig er klar til at yde en ekstra indsats, når samfundet har brug for det. Derfor er der stor ros og opbakning fra forsikrings- og pensionsbranchen til et flertal i Folketinget, som med finansloven fjerner modregning i pensionen for corona-relaterede indtægter i 2022.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum