Akutbolig.dk

Region Hovedstaden råder over landets 20 dyreste kommuner

Del

Priserne på lejeboligerne i Region Hovedstaden er tårnhøje, og indtager hele top 20 over landets dyreste kommuner.

Akutbolig.dk har i en ny rapport sammenlignet kvadratmeterpriserne på lejeboliger i Danmarks 98 kommuner og rangeret landets dyreste og billigste kommuner.

Se rapporten og din kommunes placering her

46% dyrere at bosætte sig i Hovedstadskommunerne

Der er ingen tvivl om at Region Hovedstaden er landets absolut dyreste. Som beboer i regionen betaler du i gennemsnit 46% mere pr. kvadratmeter end landsgennemsnittet. På listen over landets dyreste kommuner er top 20 placeret i Region Hovedstaden. Førstepladsen går til Frederiksberg Kommune, hvor du i gennemsnit betaler 157 kr. pr. kvadratmeter pr. måned.

Spar penge ved at flytte til en anden hovedstadskommune

Forskellen på tværs af kommunerne i regionen er store, og der er derfor store besparelser at hente, hvis man er villig til at flytte fra den ene del af regionen til den anden. Ser vi bort fra Bornholm, der er regionens billigste kommune, kan du spare 61 kr. pr. kvadratmeter pr. måned ved at flytte fra Frederiksberg Kommune til Gribskov Kommune, der er regionens næstbilligste.

Klik på din kommune for at se den gennemsnitlige kvadratmeterpris, din kommunes placering på listen over dyreste kommuner, og hvor meget du kan spare ved at rive teltpælene op, og flytte til en anden kommune i regionen.


For at se dette indhold fra www.akutbolig.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Om undersøgelsen

Akutbolig.dk har undersøgt kvadratmeterprisen på lejeboliger i Danmarks 98 kommuner. Undersøgelsen er baseret på data om 38.327 lejeboliger i kommunerne, der har været annonceret ledige på Akutbolig.dk i løbet af 2018. Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for landets kommuner er desuden sammenlignet med data for regionerne og hele Danmark.

Nøgleord

Kontakter

Daniel Juhl
Adm. direktør, Akutbolig.dk
daniel@kodyl.com / + 45 22 68 22 48

Billeder

Links

Information om Akutbolig.dk

Akutbolig.dk
Akutbolig.dk
Vestergade 48H, 2.
8000 Aarhus

https://www.akutbolig.dk/

Akutbolig.dk blev lanceret i 2011 og er i dag en af landets største boligportaler for ledige lejeboliger. Akutbolig.dk er det sted, hvor danskerne går hen for at finde hjem, uanset om de søger i nord, syd, øst eller vest. På Akutbolig.dk annonceres dagligt nye ledige lejeboliger på tværs af landet fra en lang række af udlejere - både private og professionelle, store og små udlejere. 

Følg pressemeddelelser fra Akutbolig.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Akutbolig.dk