Reddernes Fagforening

Reddernes Fagforening: Husk Corona tillæg til alle ansatte i forreste linje i Sundhedsvæsenet

Del

Mange lavtlønnede grupper står i forreste linje i Corona-Pandemien. Reddernes Fagforening håber, at de alle vil blive husket i de pågående forhandlinger om Corona-tillæg til sundhedspersonale.

Foto: Adobe Stock
Foto: Adobe Stock

Reddernes Fagforening tilslutter sig de pågående forhandlinger om Corona-tillæg og håber på, at et særligt Corona-tillæg til lavtlønnede grupper i det danske sundhedsvæsen bliver en realitet.

I samme ombæring må vi henlede opmærksomheden på, at der findes mange lavtlønnede grupper, der står i forreste linje under Corona pandemien og langt fra alle arbejder på et sygehus. 

Personen, der går ind i den ældres hjem for at sørge for personlig hygiejne og ordne den daglige medicin, står i forreste linje.  

Personen, der besøger den psykisk syge, der ikke kan forlade eget hjem eller ikke magter at besvare telefonen lige den dag, står også i forreste linje.

Det gør også personen, der arbejder på et plejecenter, hvor smittede ældre skal have opmærksomhed og føde på samme måde som ikke smittede.

Og så er der ham, der står i forreste linje, når egen læge indlægger en corona-smittet borger på sygehus, fordi egen læge selv frygter nær kontakt med en corona-smittet. 

Det er den samme person, der kommer ud til borgere, når de – smittede eller ikke smittede – ringer 112 på grund af brystsmerter, åndenød eller andre alvorlige symptomer. 

Det er ambulanceredderen, som fragter mange smittede til sygehuset og således er i tæt kontakt i et lille lukket rum - ofte i længere tid ad gangen og mange gange i løbet af en dag. 

Derfor opfordrer vi til, at der ses bredt, når disse tillæg uddeles. 

Ikke fordi penge gør alt, men signalværdien er ikke til at tage fejl af og her vil mange faggrupper føle sig overset, hvis tillægget bliver på sygehusene.

Nøgleord

Kontakter

For interview med formand Kim Volder Hammershøj kontakt REDDERNES FAGFORENING på telefon 33362666 eller mail mak@reddernesfagforening.dk

Billeder

Foto: Adobe Stock
Foto: Adobe Stock
Download
Foto: Adobe Stock
Foto: Adobe Stock
Download

Information om Reddernes Fagforening

Reddernes Fagforening
Reddernes Fagforening
Nørregade 9
8860 Ulstrup

https://reddernesfagforening.dk/

Redderens Fagforening er en demokratisk fagforening med medlemsdemokrati. Det er medlemmerne, der vælger bestyrelsen, som står for den daglige drift i samarbejde med vores faste samarbejdspartnere.

Følg pressemeddelelser fra Reddernes Fagforening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Reddernes Fagforening

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum