Red Barnet

Red Barnet løfter sløret for de vittige værter til dette års ’Grin til Gavn’

Del

Red Barnets populære velgørenhedsshow 'Grin til Gavn' fortsætter for fuld styrke i 2022. I spidsen for årets comedyhold står Carsten Eskelund og Thomas Warberg, når det traditionsrige show vender tilbage til Falkoner Salen i København og Musikhuset i Aarhus. Overskuddet går til nødlidende børn herhjemme og i udlandet.

Red Barnet løfter nu sløret for de to værter til det humoristiske velgørenhedsshow ’Grin til Gavn’, der starter billetsalget i dag.

Det er ingen ringere end de to bundrutinerede komikere Carsten Eskelund, der er kendt for at turnere land og rige rundt med Jan Gintberg og stille skarpt på danskernes gode ideer, samt Thomas Warberg, der har fået danskerne til at skraldgrine i underholdningsprogrammerne Stormester, Klipfiskerne og Live Fra Bremen på TV 2.

– Vi glæder os utrolig meget til 'Grin til Gavn'. Sidst vi samlede ind, kom vi tilbage med 2670 kroner i en raslebøsse. Og med al respekt for lokalområdets generøsitet, er der nu alligevel noget over at være med til at skrabe nogle millioner ind nogenlunde ligeså hurtigt. Og når det oven så i købet er sammen med gode kolleger er det bare en bonus, siger de to værter.

De vil alliere sig med creme de la creme inden for dansk standup, når de den 27. december inviterer til ’Grin til Gavn’ først i Musikhuset Aarhus og senere, når showet den 29. december vender tilbage til Falkoner Salen i København.

30-års jubilæum

I år er det 30 år siden, at danske komikere for første gang stillede sig på scenen og donerede deres tid og talent til fordel for børn i udsatte positioner. Dengang hed showet Talegaver til børn, derefter Comedy Aid og siden 2019 ’Grin til Gavn’.

– Det er intet mindre end fantastisk, at Red Barnet og nogle af landets allerbedste komikere nu for tredje gang inviterer til Grin til Gavn. Børn betaler lige nu en alt for høj pris som konsekvens af klimaforandringer, krig og stigende energi- og fødevarepriser. Tænk at kunne mødes til et godt og “velgørende” grin og samtidig gøre en kæmpe forskel for bl.a. børn ramt af krig og katastrofer, siger Red Barnets generalsekretær, Johanne Schmidt-Nielsen.

Overskuddet fra dette års show vil gå til Red Barnets arbejde for de børn, der har allermest brug for det, både i Danmark og resten af verden. Og der er virkelig brug for det i år, hvor ekstremt vejr har forårsaget sultkatastrofer flere steder på kloden, med krigen i Ukraine og de mange børn i Danmark, der oplever mistrivsel.

Om 'Grin til Gavn'

I 2019 overtog Red Barnet velgørenhedsshowet Comedy Aid, og i den anledning skiftede showet navn til 'Grin til Gavn – Red Barnets Comedyshow'. Siden 1993 er det populære show blevet afviklet hvert år mellem jul og nytår. Fra 1993-2008 hed showet 'Talegaver til børn'. Red Barnet har været en del af showet siden 2013.

I år løber showet af stablen tirsdag den 27. december i Musikhuset Aarhus kl. 16:00 og kl. 20.00. Torsdag den 29. december i Falkoner Salen i København, kl. 20:00. Du kan købe din billet her: https://redbarnet.dk/grin-til-gavn/

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Red Barnet

Red Barnet
Red Barnet
Rosenørns Allé 12
1634 København V

3536 5555https://redbarnet.dk/

Red Barnet arbejder i Danmark og flere end 120 andre lande. Vi redder børns liv. Vi beskytter og styrker dem. Vi kæmper for deres rettigheder. Vi er Save the Children – verdens førende uafhængige organisation for børn.

Red Barnet yder nødhjælp og forebygger katastrofer. Vi bekæmper vold, overgreb og mobning. Vi sikrer skolegang, opbygger fællesskaber og styrker børns modstandskraft. Vi arbejder politisk for de dårligst stillede børn og skaber debat om børns livsvilkår.

 

Følg pressemeddelelser fra Red Barnet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Red Barnet

Ny undersøgelse: Stor forskel på kommuners planer for at bekæmpe digitale krænkelser blandt børn7.9.2022 06:02:00 CEST | Pressemeddelelse

Tre ud af fire kommuner mangler en plan for at bekæmpe digitale krænkelser blandt børn og unge. Det viser en ny undersøgelse, som Epinion har foretaget for Red Barnet. Undersøgelsen præsenteres på en stor konference om børn og unges digitale liv på Christiansborg i dag, hvor Red Barnet sætter fokus på børns ret til hjælp, når de udsættes for digitale krænkelser og overgreb. ”Børn skal kunne være lige så trygge online som offline – uanset deres postnummer”, siger generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen.

Red Barnet om ny aftale: En kæmpe sejr for børns beskyttelse mod seksuelle overgreb29.6.2022 09:02:00 CEST | Pressemeddelelse

I dag har regeringen og partierne bag politiforliget indgået en aftale om bedre beskyttelse af børn mod seksuelle krænkelser og overgreb. Aftalen er netop blevet præsenteret hos Red Barnet, som kalder den et kæmpe fremskridt, der opdaterer lovgivningen til børnenes digitale virkelighed. Red Barnet glæder sig især over, at der indføres en selvstændig groomingparagraf, en bedre beskyttelse mod sextortion og en udvidelse af den såkaldte underviserparagraf.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum