Danske Spil A/S

Real Madrid-spillere drillede Gravesen

Del

Ny podcast, der udkommer i dag, løfter sløret for livet i en storklub som Real Madrid

I januar 2005 skiftede Thomas Gravesen til Real Madrid. I storklubben blev danskeren holdkammerat med nogle af historiens bedste fodboldspillere, og de sørgede for, at Gravesen fik en varm modtagelse i klubben. Allerede på førstedagen jokede de med danskeren.

Det fortæller Thomas Gravesen i en ny podcast ved navn ’Graulund i Dybden’, som den tidligere fodboldspiller Peter Graulund har lavet i samarbejde med Oddset og Heartbeats.

- På første træningsdag i Madrid bliver jeg hentet på hotellet og kørt til træning. Jeg går ind i omklædningsrummet, hvor resten af holdet sidder.

- Rummet er langt, og bænkene er delt op i mindre sektioner rundt omkring. Jeg skal sidde på en række, hvor der er plads til fire spillere. Det er lige ved døren. Jeg går derhen. På den første plads sidder Iker Casillas. Målmandslegenden. På den næste er den brasilianske superstjerne Roberto Carlos. Jeg sætter mig på den tredje plads og kigger til venstre. Der sidder Zinedine Zidane.

- Da jeg har sat mig, er der ingen, der siger noget. De siger intet. Ikke en lyd. Jeg sætter mig blandt alle de her superstjerner, og de sidder bare og kigger på mig. De siger ingenting. Jeg siger ’hello’, og så bryder de pludselig bare ud i mega grin alle sammen. Jeg sad der og nåede at blive helt nervøs. Jeg tænkte, hvad er det her for nogle drenge? Heldigvis tog de bare gas på mig. Så kom Luis Figo op og sagde velkommen. David Beckham det samme, siger Thomas Gravesen i ’Graulund i Dybden’.

I podcasten taler Gravesen og Graulund om at starte op i en klub. Om det at få debut. Den danske midtbanelegende fortæller også om den første tid i Everton.

I Liverpool-klubben var det ’survival of the fittest’, siger Thomas Gravesen. Derfor husker han særligt en episode fra en træning i starten af hans tid i Everton, hvor Gravesen manifesterede sig som en del af toppen af hierarkiet.  

- Jeg elsker at træne, og jeg har meget energi. Jeg husker, at en af mine holdkammerater havde fire børn. Steve Watson hed han. Han havde haft en tung nat. Kom med render under øjnene.

- Jeg råbte og skreg, som jeg plejede at gøre. Og pludselig blev det for meget for ham. Han løber hen mod mig og råber ’hold din kæft, din idiot’. Og jeg tænker bare: ’Nå, er det nu?’ Jeg spændte begge mine næver og sprintede hen mod ham, og jeg så ud som om, at nu skulle han bare…

- Og så drejede han bare af. Han løb simpelthen væk. Selvom det var ham, der havde startet det. ’Okay’, tænkte jeg. ’Det var ikke nu alligevel’. På et eller andet tidspunkt er man nødt til at sætte hælene i og sige, at det her er min grænse. Det gjorde jeg der i Everton.

Thomas Gravesen er første gæst i podcasten, som fungerer som en serie over de kommende måneder, hvor AGF-træner David Nielsen og tidligere FC Midtjylland-, Monaco og AGF-spiller Jakob Poulsen blandt andre er medvirkende i ’Graulund i Dybden’.

 
What do you want to do ?
New mail

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

 

 
What do you want to do ?
New mailCopy
 
What do you want to do ?
New mailCopy

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum