RAWLINK Cykelhjelme trækkes tilbage

Del

Tilbagetrækningen omfatter ITEM NO. nr. 44740 / 44741 / 44742 / 44743 / 44611 Ingen andre cykelhjelme er berørt af tilbagekaldelsen. Hjelmene er solgt i Superbrugsen, Dagli Brugsen, Kvickly, COOP.dk Shopping, i byggemarkeder samt via webshops

Der er ved en tidligere test af et parti Rawlink cykelhjelme konstateret en alvorlig risiko, da materialet, der anvendes i hjelmen, revnede ved tests.

Ud fra Schou’s efterfølgende kontrol af andre partier af varen, har det ikke været muligt at fastslå, om disse hjelme er sikre at anvende. Ud fra forsigtighedsprincippet vælger Schou derfor at tilbagekalde alle leverede Rawlink Urban Cykelhjelm fra slutbruger.

Hvis du har, eller har kendskab til en af disse hjelme, må du IKKE BRUGE DEN MERE. Opbevar hjelmen uden for børns og unges rækkevidde og levér den tilbage til købsstedet.

Når du leverer hjelmen tilbage, skal du ikke bruge kvittering eller andet bevis for, at produktet er købt i den butik, der har markedsført vores produkt. Du kan herefter få pengene tilbage.

Spørgsmål kan ske ved henvendelse til:


service@service.com eller Service: 76621121

Billeder

Information om Schou Company A/S

Schou Company A/S
Nordager 31
6000 Kolding

http://www.schou.com

Følg pressemeddelelser fra Schou Company A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Schou Company A/S

RAWLINK Cykelhjelme trækkes tilbage11.2.2022 13:50:59 CET | Pressemeddelelse

Tilbagetrækningen omfatter ITEM NO. nr. 44740, 44741, 44742 og 44743 produceret 10/2019 Ingen andre partier af cykelhjelmen er berørt af tilbagekaldelsen. Hjelmene er solgt i Superbrugsen, Dagli Brugsen, Kvickly, COOP.dk Shopping samt i Silvan’s butikker og via webshops. Der er blevet konstateret en alvorlig risiko, da materialet anvendt i hjelmen, revner ved tests. Hvis du har købt denne hjelm, må du IKKE BRUGE DEN MERE. Opbevar hjelmen uden for børns og unges rækkevidde og levér den tilbage til den butik, hvor hjelmen er købt. Du skal ikke bruge kvittering eller andet bevis for, at produktet er købt i den butik, der har markedsført vores produkt. Du kan vælge at få pengene tilbage eller alternativt bede butikken om at bytte produktet til en anden hjelm fra et andet parti, som ikke er påvirket af fejlen. Yderligere spørgsmål kan ske ved henvendelse til: service@schou.com eller Service: 76621121