Danmarks Underholdningsorkester

Rasmus Bjerg og Danmarks Underholdningsorkester inviterer til nyt juleshow

Del

Til december trækker Rasmus Bjerg i gallatøjet og pakker den store julesæk med masser af julestemning, når han drager rundt i landet på juleshowtour med Danmarks Underholdningsorkester.

Nyt juleshow med Rasmus Bjerg. Publikum kan se frem til en aften fuld af sjov, musik, nostalgi og en masse personlige juleanekdoter fra Rasmus Bjerg:

”Det er et klassisk juleshow, som vi kender det og holder af – dog med ét benspænd; Det er mig, der styrer løjerne. Og så er det aldrig til at vide, hvad der sker. Men jeg valser ned af memory lane og genopliver lyden af min barndoms jul med juleklassikere fra Disney til Elvis, spas og musikalsk juleknas.”

Nyt show med Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg, der altså selv er stor fan af julen, har også flere juleroller på det omfattende skuespiller-cv, blandt andet i Wikke & Rasmussens julekalender, ’Julestjerner’, men ellers kender vi ham blandt andet som den legendariske Mr. Poxycat, der med stor selvtillid forsøger at bryde igennem som professionel tryllekunstner - OG så kender vi ham ikke mindst også fra hans legendariske rolle som dansktoppens ukronede konge, John Mogensen, i Ole Bornedals film ’Så længe jeg lever’.

Rasmus Bjerg er en mangefacetteret entertainer og vil i løbet af aftenen træde ind og ud af forskellige karakterer på en måde, der kunne lede tankerne hen på det legendariske ’Disneys Juleshow’, hvor Jesper Fårekylling styrer børn og barnlige sjæle igennem klip fra Disneys klassiske tegnefilm.

Rasmus Bjerg, der også har arbejdet som konferencier og tv-vært på blandt andet Alletiders Juleshow og Zulu Awards, kæder selv aftenen sammen som vært på gallashowet.

"Julen har altid betydet meget for min familie og mig. Det er en tid, hvor vi rykker sammen i mørket, og gør en ekstra indsats for hyggen og hylder vores juletraditioner. Derfor betyder det meget for mig, at jeg kan rejse rundt i Danmark og sprede julelys og klokkeklang." 

Turnédatoer

01. december – Taastrup Teater & Musikhus, Taastrup
03. december – Arena Næstved, Næstved
08. december – Sønderjyllandshallen, Aabenraa
10. december – Musikkens Hus, Aalborg
15. december – Vejle Musikteater, Vejle
16. december – Musikhuset, Aarhus
17. december – ODEON, Odense
18. december – Falkoner Salen, København

Billetsalget begynder i dag bill.et/RasmusBjerg 
Juleshowet præsenteres i samarbejde med United Stage.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Danmarks Underholdningsorkester

Danmarks Underholdningsorkester
Danmarks Underholdningsorkester
Gammel Kongevej 11, 4.
1610 København V

https://underholdningsorkester.dk/

Musikalske oplevelser, vi er fælles om

Danmarks Underholdningsorkester præsenterer shows og koncerter i hele landet - på tværs af både genrer og generationer. Vidste du, at Danmarks Underholdningsorkester...

  • er ejet af musikerne
  • kommer rundt i hele landet
  • prioriterer formidling til børn og unge højt
  • er på udkig efter nye spændende partnerskaber 
  • har høstet international anerkendelse og vundet internationale priser

Se mere på www.underholdningsorkester.dk

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Underholdningsorkester

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Underholdningsorkester

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum