Billund Kommune

Rådhuset, biblioteker og haller holder lukket

Del

Sammen med den resterende del af landet bliver Billund Kommune nu omfattet af regeringens delvise nedlukning. Det betyder, at flere kommunale institutioner lukkes.

Regeringen har udvidet den delvise nedlukning til at omfatte hele landet. Det betyder, at flere af Billund Kommunes institutioner fra onsdag den 16. december klokken 16 bliver omfattet af restriktioner. Restriktionerne gælder som udgangspunkt til og med søndag den 3. januar

Nedlukningen medfører følgende:

Skoler: Alle skoleelever fra 5. klasse og op sendes hjem og overgår til fjernundervisning.

Biblioteker: Bibliotekerne holder lukket for fysisk adgang, men det vil fortsat være muligt at bestille materialer og hente det ved Magion Biblioteket som en slags ”take away”. Det sker via bibliotekets hjemmeside: https://billundbib.dk/

Borgerservice: Borgerservice holder lukket for fysisk adgang. Man kan via tidsbestilling på telefon 7972 7015 blive visiteret til at få adgang, hvis situationen er akut. Det er ikke bestemte henvendelser, der kan betegnes som akutte, men mere henvendelsens karakter. Akutte henvendelser er således henvendelser, der ikke kan udsættes.

Kulturskolen: Kulturskolen har lukket for fysiske aktiviteter og er overgået til online-undervisning i den udstrækning, det er muligt og giver mening.

Idrætsfaciliteter: Idrætshaller, svømmehaller og fitnesscenter lukker for offentlig adgang til indendørs aktiviteter. Udendørs aktiviteter kan fortsat afvikles, dog vil der ikke være mulighed for adgang til omklædningsrum, klublokaler og mødelokaler.

Rådhuset/Jobcenter: Rådhuset lukkes for offentlig adgang. Det gælder også Billund Jobcenter/Jobbutik/Ydelseskontoret. Det betyder, at borgerne kun kan komme ind på rådhuset, hvis man i forvejen har en aftale med en ansat på rådhuset. Henvendelser til jobcentret skal ske til telefon 7972 7777. Rådhuset holder ekstraordinært lukket til og med mandag den 4. januar.

Det er kun ovenstående områder, som bliver berørt af nedlukningen. Står et område ikke nævnt, fortsætter driften på det område uændret.

Selvom mange af kommunens ansatte er hjemsendt, fortsætter arbejdet derhjemme. Det betyder, at borgere og virksomheder fortsat kan henvende sig via digital selvbetjening, mail eller på telefon til kommunen, hvis man for eksempel skal ansøge om byggetilladelse eller have fat i kommunen i anden sammenhæng.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum