Bonzer

PURA UTZ LANCERER NY TASKEKOLLEKTION LAVET MED 3.5 MILLIONER (!!!) GLASPERLER

Del

Efter det danske brands store internationale anerkendelse, lancerer Pura Utz nu deres helt egen taskekollektion. De håndlavede tasker er lavet af bæredygtigt æblelæder og går hånd i hånd med de populære perlesmykker. Kollektionen har været under udvikling i halvandet år, og denne måned ​​kom 3.500.000 små glasperler endelig til live i 27 skinnende Pura-tasker.

🍎🍎 Eftersom Pura Utz er specialiseret i perlearbejde, måtte mærket træde ud af deres komfortzone for at identificere og finde et tilfredsstillende basismateriale til taskerne. Mens ægte læder er kendt for at være alsidigt og levedygtigt, var det et must at finde en mere bæredygtig mulighed.

Efter flere måneders research, idéer og test besluttede Pura Utz at gå med æblelæder. Et biobaseret materiale, som er lavet af rester af æbleaffald og forudsagt at blive en game changer i modebranchen. Det er kendt for at være holdbart, æstetisk tiltalende og forårsage betydelige CO2-reduktioner. Dette gør materialet til et godt alternativ til faux læder og ægte læder - og derfor det bedste valg til kollektionen. 🍎🍎

Taskerne forhandles online på purautz.com og hos udvalgte forhandlere.

       

De 27 tasker er fordelt på fire modeller; Trunk, Tote, Girl Scout og Phone Bag. Hver taske har et unikt udtryk og garanterer et smil på læben :)

But at the end of the day it's just a beaded bag. Det, der er vigtigt, er betydningen for kvinderne, der har lavet dem, og hvad de vil betyde for de mennesker, der bærer dem.

Taskernes base er produceret af Betangible i Spanien, mens perlebåndene er lavet af de talentfulde kvinder fra Pura Utz-holdet i Guatemala. Med denne forbindelse af verdener søger brandet for at have en positiv indvirkning på alle, der er forbundet med deres  produkter.

SE HELE KOLLEKTIONEN HER.


*PURA UTZ IS MORE THAN JUST A SMILING FACE. Vores kunstnere bliver betalt 3 x markedsstandarden for at hædre de kvinder, der fremstiller produkterne. Pura Utz er forpligtet til at hjælpe disse kvinder med at vokse deres selvværd og samtidig sørge for sig selv og investere i deres fremtid. Læs mere om Pura Utz' værdier her: purautz.com/pages/transparency.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Bonzer

BonzerOm Pura Utz

Pura Utz er en lille virksomhed med en ambition om at ændre måden hvorpå vi producerer. Bernabela og Anna, de to grundlæggere, mødte hinanden i Guatemala hvor de begge arbejdede for samme organisation. I dag driver de sammen forretning fra Guatemala og Danmark. Deres smykker er lavet af små glas- og ferskvandsperler.

Følg pressemeddelelser fra Bonzer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bonzer

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum