Det Kongelige Teater

Publikumssuccesen Brødrene Løvehjerte vender tilbage

Del

Nu har endnu flere mulighed for at opleve - eller genopleve Astrid Lindgrens elskede klassiker

Eventyret om brødrene Karl og Jonatan Løveherte og deres rejse til Nangijala er en af Astrid Lindgrens mest elskede fortællinger, og historien om søskendekærlighed, kampen mod det onde  og døden går lige i hjertet.

Da Thomas Bendixen iscenesatte Brødrene Løvehjerte i 2019 spillede den for fulde huse på Skuespilhusets Store Scene. Nu vender forestillingen tilbage med Jonathan Bergholdt Jørgensen og Alvin Olid Bursøe i hovedrollerne.

Brødrene Løvehjerte har repremiere 19. november og spiller t.o.m. 29. december, hvorefter holdet tager til Aarhus, og spiller i Musikhuset fra 13.-16. januar 2022. 

 Anmelderne skrev om Brødrene Løvehjerte:


"Det Kongelige Teater spiller med musklerne med en både nærværende og visuelt højtflyvende produktion af Astrid Lindgrens klassiker Brødrene Løvehjerte." - iSCENE.dk

"Det Kongelige Teater har på effektiv vis moderniseret Astrid Lindgrens tårepersende klassiker om død og søskendekærlighed i Brødrene Løvehjerte." - Information

Læs mere om forestillingen HER.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum