Region Sjælland

PsykInfo sender livetalk: Hvordan kan man komme sig fra psykose?

Del

Psykose kan opleves på mange forskellige måder og have vidt forskellige årsager. Derfor er behandlingen forskellig fra person til person, ligesom vejene til at komme sig er det. Se med på Facebook og bliv klogere på emnet, når PsykInfo Region Sjælland tirsdag den 6. december sender livetalken "Hvordan kan man komme sig fra psykose?"

Når et menneske rammes af psykose, kan evnen til at skelne virkeligt fra uvirkeligt også blive ramt. Mennesker, der oplever psykose, kan blandt andet have særlige sanseoplevelser, for eksempel at se ting eller høre stemmer og lyde, som andre ikke kan se eller høre.

I PsykInfo Region Sjællands livetalk vil du få både en personlig fortælling og en faglig vinkel på, hvordan psykose kan opleves. Livetalken handler også om behandling af psykose, og om hvad det betyder at have fokus på, at man er mere og andet end den psykiske sygdom.
Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at besøge PsykInfos Facebookside, hvor der livestreames. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Medvirkende:
Simone, EN AF OS ambassadør
Mette Gravesen-Jensen, specialpsykolog, Psykiatrien Region Sjælland

TILMELDING:
Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor der livestreames kl. 19-20.

TID OG STED:
Dato: Tirsdag den 6. december
Tid: Kl. 19-20
Sted: På www.facebook.com/psykinfosjaellandKontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, tlf. 40 36 53 78

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum