Syddansk Universitet

Professor i klinisk forskningsmetodik

Del

Overlæge, ph.d. Janus Christian Jakobsen er fra 1. marts 2021 ansat i en kombineret stilling som professor i klinisk forskningsmetodik ved Institut for Regional Sundhedsforskning, Syddansk Universitet og overlæge med særligt ansvar for statistiske analyser ved Copenhagen Trial Unit, Center for klinisk interventionsforskning, Region Hovedstaden.

Janus Christian Jakobsen har i længere årrække været tilknyttet Copenhagen Trial Unit som er en specialiseret enhed for randomiserede kliniske forsøg med særligt fokus på metodik og biostatistik på tværs af lægelige specialer, og han var indtil maj 2020 lektor og forskningsansvarlig overlæge på medicinsk afdeling, Holbæk.

Janus Christian Jakobsen har været hovedansvarlig (Chief trialist) for den metodiske planlægning og udførelse af en række større multicenter forsøg indenfor forskellige medicinske specialer, og det arbejde vil fortsætte de kommende år. Det er planen at professoratet desuden skal bidrage til videreudvikling og optimering af metodik og statistik analyse indenfor klinisk interventionsforskning i tæt samarbejde med et internationalt netværk af metodiske eksperter.

 Janus Christian Jakobsen er 48 år har boet hele sit liv i Købehavn på Nørrebro og har en søn, en kæreste og en bonussøn.

Kontakter

Janus Christian Jakobsen
Mail: jcj@ctu.dk
Mobil: 2618 6242

Fødselsdato: 26/6 1972

Leder af SUND-Kommunikation Tomas Homburg
Mail: thomburg@health.sdu.dk
Mobil: +45 6011 3059
Syddansk Universitet
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
www.sdu.dk

Billeder

Information om Syddansk Universitet

Syddansk Universitet
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230 Odense M

https://www.sdu.dk/

Følg pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum