Danmarks Idrætsforbund

PRM: DIF’s Matchfixingsekretariat behandler fodboldsag

Del

DIF’s Matchfixingsekretariat behandler omstændighederne i forbindelse med kampen i Alka Superligaen mellem FC Midtjylland og SønderjyskE og afgør, om der skal indbringes en sag for DIF’s Matchfixingnævn.

Efter indledende overvejelser og drøftelser om sagen mellem Fodboldens Disciplinærinstans og DIF’s Matchfixingsekretariat er der enighed om, at sagen i første omgang skal vurderes i medfør af DIF’s Matchfixinglovregulativ. Det skyldes, at sager, der potentielt vedrører manipulation af idrætskonkurrencer, eksempelvis bevidste nederlag, skal behandles efter de fælles regler i DIF’s Matchfixinglovregulativ.

Derfor er det nu DIF’s Matchfixingsekretariat, der vil foretage de videre undersøgelser i sagen. Undersøgelserne har til formål af afdække, om der er grundlag for at indbringe sagen for DIF’s Matchfixingnævn. Som konsekvens heraf har Fodboldens Disciplinærinstans besluttet at stille undersøgelserne af sagen i bero, indtil der foreligger en endelig afgørelse i DIF-regi.

Eventuelle pressehenvendelser skal derfor rettes til DIF’s Matchfixingsekretariat, der dog på nuværende tidspunkt ikke har yderligere kommentarer til sagen.

Kontakter

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og flere end 1,9 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum