Danmarks Idrætsforbund

PRM: Det danske OL-billetsalg skydes i gang 4. juli 2019

Del

DIF sætter sammen med Billetlugen 1.461 OL-billetter til salg til legene i Tokyo 2020.

Der blev sejlet op ad åen, tilskuerne var iklædt røde og hvide farver, og der blev skrålet med på ’Der er et yndigt land’, da håndboldherrerne på fornem vis vandt OL-guld i Rio i 2016.

Det er ikke sikkert, at Mikkel Hansen og kompagni går hele vejen, når der er OL i Tokyo i 2020, men hvis danskerne vil have muligheden for at følge håndboldherrerne og de andre danske OL-atleter fra allertætteste hold, så skal de sidde klar ved tasterne den 4. juli klokken 14.00 for at få fingrene i de 1.461 OL-billetter, som i første omgang sættes til salg på det danske marked.

”Det er første gang, at DIF er officiel OL-billetagent, så vi er selvfølgelig spændte på, hvor stor efterspørgslen bliver på billetter til Tokyo 2020,” siger Søren Simonsen, der er chef de mission for det danske OL-hold i Tokyo og fortsætter:

”Der er ingen tvivl om, at de danske atleter får brug for så meget rød-hvid opbakning som muligt i deres kamp om OL-medaljer i Tokyo. Jeg håber derfor på, at OL-billetterne bliver revet væk, og hvis det sker, så vil vi i DIF kæmpe for at sikre os endnu flere billetter til de danske fans, som vil til Tokyo for at støtte deres sportshelte.”

Det er en teknisk proces, hvor mange billetter som tilfalder hvert land, og der er set med internationale briller stor rift om OL-billetterne i Tokyo. DIF oplever også en væsentlig større national efterspørgsel på billetter til OL i Tokyo 2020 end til OL i Rio i 2016. Det bliver derfor et snævert nåleøje at komme igennem for at sikre sig OL-billetter til tilskuerpladserne, når OL afvikles fra den 24. juli til den 9. august 2020 i den japanske hovedstad.

Billetlugen som partner
DIF har valgt at benytte Billetlugen som partner til at sælge OL-billetterne på det danske marked. Via Billetlugen.dk vil det være muligt at købe billetter til:

 • Atletik
 • Badminton
 • Banecykling
 • BMX
 • Dressur
 • Gymnastik
 • Kajak
 • Landevejscykling
 • Håndbold (mænd)
 • Ridebanespringning
 • Roning
 • Svømning
 • Tennis

Priserne for en OL-billet varierer alt afhængig af idrætsgren og placering på stadion. De danske billetter sættes til salg til mellem cirka 330 og 1.200 kroner, og det bliver muligt at købe 30-antal billetter pr. transaktion.

Kvalificerede idrætsgrene:
Indtil videre har Danmark kvalificeret atleter til OL i Tokyo i: Håndbold (mænd), sejlsport, skydning, bueskydning, atletik og bordtennis. Læs mere på https://ol2020.dif.dk/OL-holdet

Links
Danmarks Idrætsforbund er ATR: https://ticket.tokyo2020.org/Home/ATRList

https://tokyo2020.org

https://www.billetlugen.dk/campaign/oldanmark/

https://ol2020.dif.dk/

Yderligere kommentarer:
Søren Simonsen, chef de mission for det danske OL-hold, 29420443  

Kontakter

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og flere end 1,9 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum