AIDS-Fondet

Pride: Susse Wold deltager sammen med AIDS-Fondet i årets parade

Del

Susse Wold går sammen med AIDS-Fondet, når Copenhagen Pride på lørdag rundes af med en kæmpe parade gennem byen.

Balloner, bannere og brassband. Der er lagt op til en dryppende hed Summer of love, når AIDS-Fondet på lørdag deltager i årets prideparade.

AIDS-Fondet deltager med godt 100 feststemte paradedeltagere, og i spidsen for det hele er Susse Wold, som har været AIDS-Fondets præsident siden 1986.

- Jeg er stolt og glad for, at Susse Wold går med os i paraden igen i år. Det har utrolig stor betydning, når en person som Susse Wold så dedikeret stiller sig forrest i kampen mod fordomme og diskrimination, siger Lars Christian Østergreen, som er direktør i AIDS-Fondet.

I år har AIDS-Fondet hentet inspiration i 60’erne og 70’erne ungdomskultur og skabt en Summer of love. Under sloganet Peace, love og plads til alle ønsker AIDS-Fondet at sætte fokus på inklusion i og udenfor LGBT+ miljøet.

- Vi lever i en verden, hvor det bare er enormt nemt at vælge andre fra. Det kan være på grund af hudfarve, kropsmål, alder, seksualitet, kønsidentitet – eller hiv-status. Vi vil gerne have folk til at stoppe op og tænke en ekstra gang, inden de trykker videre, siger Lars Christian Østergreen.

Copenhagen Pride Parade finder sted den 20. august fra kl. 13.00-17.30. Paraden begynder ved rådhuset på Frederiksberg og går via Allégade, Pile Allé, Frederiksberg Allé, Vesterbrogade, Hammerichsgade, Jarmers Plads til Rådhuspladsen i København.

Kontakter

Billeder

Information om AIDS-Fondet

AIDS-Fondet
AIDS-Fondet
Vestergade 18E
1456 København K

88 33 56 00https://aidsfondet.dk/

AIDS-Fondet er en humanitær organisation, som arbejder for en verden, hvor ingen smittes med hiv, og hvor man kan have et godt liv, hvis man lever med hiv.
Organisationen blev stiftet i 1985, hvor der var behov for en privat organisation, der kunne rejse penge til forskning, information og patientstøtte.
Gennem årene er flere indsatser kommet til, og AIDS-Fondet er i dag den danske organisation, der arbejder dedikeret med bekæmpelse af hiv/aids – både nationalt og internationalt.

AIDS-Fondets formål er at:

  • forebygge hiv/aids
  • styrke forskningen i sygdommen
  • arbejde for bedre vilkår for mennesker, der lever med hiv
  • informere og rådgive befolkningen om hiv/aids til befolkningen
  • arbejde for sundheden blandt fondets målgrupper

Følg pressemeddelelser fra AIDS-Fondet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AIDS-Fondet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum