DI - Dansk Industri

Presseinvitation: Når Sydsjællandske virksomheder vinder, vinder hele Danmark

Del

Virksomheder har brug for stærke lokalsamfund – og omvendt. I Sydsjælland har vi heldigvis begge dele. Ved dette års erhvervstræf stiller DI Sydsjælland skarpt på fremtidens muligheder og udfordringer for det lokale erhvervsliv

I Faxe, Næstved, Stevns og Vordingborg kommuner bidrager virksomhederne og deres medarbejdere med ca. 7,3 mia. kr. til statskassen om året. For det beløb kan man eksempelvis ansætte 1.400 sygeplejersker, undervise 9.400 folkeskoleelever og beskæftige 1000 politibetjente.

Sydsjællands succes – både nu og i fremtiden – er noget, virksomheder og borgere skaber sammen. Den bliver formet af lokale værdier og kompetencer, der er afgørende for vores samfunds udvikling, hvilket er hovedtemaet ved dette års erhvervstræf.

Pressen inviteres med til hele erhvervstræffet, hvor der vil være rig mulighed for at møde lokale ildsjæle, der vil dele deres succeshistorier. Vi vil også uddele PraktikPladsPrisen 2019, der i år går til en sydsjællandsk virksomheder, som har ydet en særlig indsats for at uddanne fremtidens faglærte.

Tid og sted:

Erhvervstræf i DI Sydsjælland

Mandag d. 13. maj kl. 8:15-10:30

Restaurant B-Spis, Sct. Peders Kirkeplads 9

4700 Næstved.

DI Sydsjællands formand, Klaus Rønholt, byder velkommen til erhvervstræffet. Derefter vil DI’s kommunikationsdirektør, Marion Hannerup, holde oplæg om virksomhedernes rolle i et stærkt lokalsamfund. Derudover vil Faxe Kommunes borgmester, Ole Vive, diskutere fremtidige udfordringer for det lokale erhvervsliv.

Man kan også møde Jesper Holst Schmidt, der -udover at være en lokal ildsjæl - også har stået i spidsen for Kähler Design, der på få år har genopfundet sig selv og sit brand. Derudover vil Københavns Zoos direktør Jørgen Nielsen give sit bud på, hvad der skal til for at skabe forandringer i en virksomhed og i et område som det sydsjællandske.

I Sydsjælland spirer et aktivt iværksættermiljø. To af dem er Martin Mayland Olsen og Allan Mayland Olsen fra Sjællands Erhvervsbeklædning, der har knækket koden til succes og vækst. Virksomhederne Mad Synergi med administrerende direktør Jeppe Graa i spidsen og Ametsis med indehaver Maja Meisner Larsen, har begge markeret sig inden for den gastronomien og bevist, at man ikke behøver at rejse til storbyerne for at finde gourmet.

Se hele programmet her

Følg os på:

    

Kontakter

For yderligere kontakt DI’s presserådgiver Ditte Rieland Hansen, tlf. 2246 7822 eller chefkonsulent Kristian Birkegaard, DI Sydsjælland, tlf. 6060 0547, e-mail krbi@di.dk.

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Klimaaftale tager flere store skridt ind i en grønnere fremtid22.6.2020 06:21:07 CESTPressemeddelelse

Med dagens klimaaftale står et bredt flertal i Folketinget sammen om en lang række tiltag, som vil fremme den grønne omstilling i Danmark og bane vejen for, at Danmark når nærmere klimamålsætningen om 70 pct. CO2-reduktion i 2030. DI glæder sig over aftalen, som i høj grad også tager afsæt i anbefalingerne fra erhvervslivets klimapartnerskaber og følger sigtelinjerne i DI’s egen 2030-plan. Samtidig hilser DI planerne om en grøn skattereform til efteråret velkomne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum