Landdistrikternes FællesrådLanddistrikternes Fællesråd

Presseinvitation: KV21-Landsbybesøg i Ringkøbing-Skjern Kommune

Del

Landdistrikternes Fællesråd og Landbrug & Fødevarer inviterer lokale kommunalvalgskandidater på landsbybesøg i Ringkøbing-Skjern Kommune den 4. november 2021 fra kl. 9:45-14:00.

Hvad får en stor virksomhed som Arla til at placere et nyt innovationscenter på en mark i Videbæk? Og hvorfor er det i en lille landsby som Borris lykkedes at have succes med både skole, ældrecenter og helsecenter?

Sådan lyder nogle af de spørgsmål lokale kommunalvalgskandidater i Ringkøbing-Skjern Kommune inviteres til at drøfte i fællesskab med viceformand i Landbrug & Fødevarer Lone Andersen og formand for Landdistrikternes Fællesråd Steffen Damsgaard.

Dagen begynder i landsbyen Borris, hvor vi besøger både skole, helse- og ældrecenter og får mulighed for at blive klogere på, hvad vi kan lære af landsbyen, og hvordan vi kan understøtte den stærke udvikling, der har præget byen de senere år.

Derefter går turen til Arla Food Ingredients, der byder på frokost, rundvisning og drøftelser på det nybyggede innovationscenter, der skal rumme 100 nye medarbejdere med kompetencer fra både forskningsverdenen og den praktiske know-how om råmaterialet fra landbruget.

Pressen inviteres til at deltage i programmet og bedes tilmelde sig via kommunikations- og presseansvarlig i Landdistrikternes Fællesråd Eva Østergaard på 5385 0136 eller eoe@landdistrikterne.dk.

Programmet løber af stablen den 4. november 2021 fra 9:45 – 14:00 og er som følger:

09:45-10:20

Besøg og morgensamling på Borris Skole

Vi mødes og parkerer ved Borris Sports- og Kulturcenter, som er beliggende ved siden af Borris Skole

Adresse: Stadionallé 10, Borris, 6900 Skjern

10.20-10.25

Transport

10:25-10:55

Åstedparken Ældrecenter

Vi parkerer ved det fælles P-område for Åstedparken Ældrecenter og Borris Kirke

Adresse: Kirkevej 14, Borris, 6900 Skjern

10.55-11.00

Transport

11.00-11.30

Helsecenter Midt Borris

Vi parkerer ved det fælles P-område for Helsecenter Midt Borris og Bundgaards Hotel

Adresse: Borgergade 1A, Borris, 6900 Skjern

11:35-11:55

Transport

12:00-13:30

Arla Food Ingredients Innovation Centre

Frokost, drøftelse og rundvisning

Adresse: Arla Food Ingredients Innovation Centre, 6920 Videbæk

Nøgleord

Kontakter

Eva Østergaard, kommunikations- og presseansvarlig i Landdistrikternes Fællesråd, tlf. 53 85 01 36, mail: eoe@landdistrikterne.dk

Information om Landdistrikternes Fællesråd

Landdistrikternes Fællesråd
Landdistrikternes Fællesråd
Rådhusgade 100
8300 Odder

61 313 636http://www.landdistrikterne.dk

Landdistrikternes Fællesråd er en partipolitisk neutral interesseorganisation, der arbejder for at skabe bedre rammevilkår for landdistrikter og yderområder i Danmark.

Vi tæller 55 kommuner og fire regioner, der tilsammen repræsenterer over 2,8 millioner danskere. Medlemmerne er tillige en række landsdækkende organisationer, de lokale aktionsgrupper samt et større antal landsbyer og landdistriktsråd.

Følg pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

Presseinvitation: Hvordan skaber vi lokal vækst med lokal kapital?19.11.2021 12:25:33 CET | Pressemeddelelse

Hvordan kan vi øge mængden af risikovillig kapital uden for landets største byer ved at bygge på landdistrikternes egne styrker? Sådan lyder omdrejningspunktet i projektet Crowdfunding i Landdistrikterne, der nu afsluttes med en national konference på Christiansborg, som Dansk Iværksætter Forening, Landdistrikternes Fællesråd, DI - Dansk Industri og Dansk Crowdfunding Forening har arrangeret.

Få hjælp til at forbedre din turismevirksomhed: Åbent for tilmelding til gratis forløb på Lolland-Falster og Møn2.11.2021 12:48:26 CET | Pressemeddelelse

Det turismefremmende projekt REACT 1.2 er nu halvvejs i det første af tre workshopforløb. Deltagerne får hjælp til at indfri deres individuelle digitale potentialer samtidigt med, at de får skabt nye samarbejder om kreative pakkeløsninger til fremtidens turismebehov. Der er netop nu åbent for tilmelding til lignende forløb på Lolland-Falster og Møn.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum