DI - Dansk Industri

Presseinvitation: Hør de danske spidskandidater til Europa-Parlamentet give deres bud på EU’s grønne erhvervs- og vækstpolitik

Del

Valgkampen frem mod Europa-Parlamentsvalget er gået i gang. Ifølge meningsmålingerne står klima og miljø højt på danskernes dagsorden, når de den 26. maj skal beslutte, hvem der skal sætte den politiske kurs i Europa-Parlamentet. DI og CO-Industri inviterer til politisk debat med spidskandidaterne til Europa-Parlamentsvalget om de emner, der optager danskerne mest.

Lønmodtagerne i CO-industri og arbejdsgiverne i Dansk Industri er enige om, at det nye Europa-Parlament får en afgørende rolle, når vi skal løse Europas fælles udfordringer. Både når det handler om at omstille vores samfund i en grønnere retning, og når det handler om at beslutte, hvad vi skal leve af i fremtiden i Europa. Derfor inviterer vi sammen til politisk debat med Jeppe Kofod (S), Morten Helveg Petersen (RV), Pernille Weiss (C), Margrete Auken (SF), Mette Bock (LA), Anders Vistisen (DF), Linea Søgaard-Lidell (V), Karin Rohr Genz (A), Åge Staun fra Folkebevægelsen mod EU.

Danske virksomheder er Danmarks og Europas vækstmotorer og tilmed globale frontløbere inden for udvikling af bæredygtige teknologier og grønne løsninger. Klima- og miljøpolitik hænger derfor uløseligt sammen med erhvervspolitik, arbejdsmarkedspolitik og eksport. For at understrege den pointe foregår debatten hos vindmølleproducenten Vestas i Ringkøbing. På tilhørerrækkerne sidder borgere og virksomhedsrepræsentanter fra lokalområdet.

Pressen inviteres til:

Erhvervspolitisk debat med spidskandidaterne til Europa-Parlamentsvalget 2019

Onsdag den 15. maj kl. 08:30-11:15 (ankomst kl. 8.30, debatten starter kl. 09:00).

Hos Vestas, Smed Sørensens Vej 5, 6950 Ringkøbing

Ud over spidskandidaterne kan pressen møde CO-industris formand Claus Jensen og DI’s fungerende adm. direktør Kim Graugaard, samt Group Senior Vice President Morten Dyrholm fra Vestas.

Efter den politiske debat er der mulighed for interview med de enkelte kandidater, ligesom man kan se og høre mere om Vestas’ historie og produktion på vindmøllefabrikken.

Læs DI’s anbefalinger til det næste Europa-Parlament her

Følg os på:

    

Kontakter

For yderligere information og tilmelding kontakt DI’s presserådgiver Ditte Rieland Hansen på tlf.: 2246 7822, e-mail: dirh@di.dk eller Ulla Lyk-Jensen, tlf: 3377 3544, e-mail: ulj@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Klimaaftale tager flere store skridt ind i en grønnere fremtid22.6.2020 06:21:07 CESTPressemeddelelse

Med dagens klimaaftale står et bredt flertal i Folketinget sammen om en lang række tiltag, som vil fremme den grønne omstilling i Danmark og bane vejen for, at Danmark når nærmere klimamålsætningen om 70 pct. CO2-reduktion i 2030. DI glæder sig over aftalen, som i høj grad også tager afsæt i anbefalingerne fra erhvervslivets klimapartnerskaber og følger sigtelinjerne i DI’s egen 2030-plan. Samtidig hilser DI planerne om en grøn skattereform til efteråret velkomne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum