ATP Ejendomme

Presseinvitation: Grundstensnedlægning på Kanalgaarden

Del

Den 22. september kl. 9-11 inviterer ATP Ejendomme og Boligselskabet fsb jeres journalister på Grundstensnedlægning på byggeriet Kanalgaarden. Boligprojektet er særligt interessant på grund af sin nytænkende integration mellem almene lejeboliger og øvrige lejemål. Bliv meget klogere, mød projektets nøglepersoner, bl.a. vicedirektøren i BL, formanden og direktionen for boligselskabet fsb, CPO i ATP Ejendomme samt repræsentanter fra arkitekterne WERK og C.F. Møller, rådgivervirksomheden MOE og totalentreprenøren V8 Construction. På dagen kan du også et indtryk af byggepladsen og omgivelserne for Kanalgaarden-projektet.

Ejendommen kommer ikke blot til at fuldende området mellem Royal Arena og Ørestads Boulevard. Med sine 265 boliger til unge, familier og seniorer samt dagligvarebutik og café i stueetagen, vil Kanalgaarden også bidrage positivt til udviklingen af lokalmiljøet i området, når den står færdig i foråret 2025.

I samarbejde med boligselskabet fsb har Kanalgaarden desuden fået en unik tilgang til integration af almene boliger, som vi glæder os til at fortælle mere om ved grundstensnedlæggelsen:

Torsdag den 22. september kl. 9.00 – 11.00

Ørestads Boulevard 126
2300 København S

Der vil være mulighed for gratis parkering i vores parkeringshus på hjørnet af Hannemanns Allé og Ørestads Boulevard, med indkørsel via Hannemanns Allé.

Find parkeringshuset på Google Maps her


Fakta om Kanalgaarden

 • ATP Ejendomme opfører i alt 265 boliger samt erhvervs- og butikslejemål i hele stueetagen
 • Heraf 47 ungdomsboliger og 5 små familieboliger, som boligselskabet fsb har været med til at udvikle og kommer til at drive
 • Vi forventer, at Kanalgaarden er klar til indflytning i foråret 2025

Læs ATPEs pressemeddelelsen om Kanalgaarden her

Historien er desuden bragt i:

 • Estate Media – se den her

 • Ejendomswatch – sen den her 

 • Byens Ejendom – se den her

 • Licitationen – se den her

 • Bulding Supply – se den her

 • Forbundet Arkitekter og Designere – se den her

 • Bygtek – se den her

 • Dagens Byggeri – se den her

 • Amager Liv – se den her

 • Amager Nyt – se den her

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om ATP Ejendomme

Hos ATP Ejendomme brænder vi for at skabe de helt rigtige rammer om din virksomhed. Så du kan have dit fulde fokus på dine kunder, medarbejdere og forretning.

Vi ejer, drifter og udvikler nogle af de smukkeste ejendomme i Danmark. For os handler det om meget mere end bare mursten og beliggenhed. Det handler nemlig om at skabe rum til mennesker, ideer og den tid, vi lever i. Verden omkring os forandrer sig konstant og kræver, at vi hele tiden er nysgerrige og arbejder for at finde løsninger, der kan være med til at løfte dig ind i fremtiden. Så det gør vi – om det gælder et fullservice kontorfællesskab, et nytænkende spisested eller et ikonisk domicil. Og vi stiller alle vores kompetencer til rådighed for dig i én sammenhængende løsning – du får den fulde pakke, mens vi tager det fulde ansvar. Det ligger i vores DNA at skabe værdi. For dig som kunde, for din forretning, og i sidste ende for os alle sammen. For ATP Ejendomme er, som en del af ATP-familien, ejet af danskerne, og med det følger et særligt ansvar. Vores forretning skal ikke alene give plus på danskernes pensionskonto, vi skal også bidrage positivt til det samfund, vi er en del af. Derfor er vi med til at sætte nye standarder for bæredygtighed og for det gode arbejdsmiljø. På den måde investerer vi ikke bare i ejendomme. Vi investerer i kommende generationer.

Følg pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum