FORCE Technology

Presseinvitation: Første spadestik til verdensførende MEGA loop i Vejen

Del

Verdens største lukkede loop til kalibrering af gasmålere kommer til at ligge i Vejen. Fredag d. 13. august tager FORCE Technology første spadestik til en udvidelse og mere end fordobling af det eksisterende loop, der vil gøre det til verdens største og tiltrække internationale kunder og arbejdskraft til området.

Pressen er velkommen, når vi på fredag tager første spadestik til det kommende MEGA loop i Vejen.

Loopet, der kalibrerer gasmålere, bliver det største af sin art i verden, når det indvies i 2023. Det bliver over dobbelt så stort som de eksisterende kalibreringsfaciliteter i Vejen, og det vil kunne håndtere brintblandinger – en vigtig forudsætning for at indgå i ambitionen om et grønt Power-to-X-eventyr i Danmark. Målet er desuden at trække flere internationale kunder til og skabe flere lokale arbejdspladser.

MEGA loopet er den største investering i FORCE Technologys historie.

I ceremonien deltager bl.a. Vejens Borgmester Egon Fræhr, FORCE Technologys Bestyrelsesformand Jesper Haugaard og CEO Hanne Christensen. Desuden deltager entreprenør KG Hansen, Dansk Industri Sydvestjylland, Erhvervshus Sydjylland, Trekantområdet, GTS, mfl.

Tid og sted      
Fredag d. 13. august kl. 10-12
FORCE Technology, Navervej 1, 6600 Vejen

Program

Kl. 10.00

Velkomst
Jesper Haugaard, bestyrelsesformand for FORCE Technology                 

MEGA loop sætter Vejen på verdenskortet og skaber nye arbejdspladser
Egon Fræhr, borgmester i Vejen Kommune

MEGA loop – en investering i fremtidens sikre og grønnere forsyningsnet
Hanne Christensen, CEO i FORCE Technology                        

Det første spadestik
Hanne Christensen, CEO i FORCE Technology  

Netværk, kaffe, snacks og mulighed for interviews

Kl. 11.00

Rundvisning på FORCE Technologys testfaciliteter i Vejen

Kl. 12.00                

Ceremonien slutter

Tilmelding
Det er gratis at deltage, men af sikkerhedsmæssige årsager beder vi om, at I tilmelder jer hos Ana Petrina på apt@force.dk senest torsdag d. 12. august.

Vi ser frem til at tage imod jer på fredag!

Links

Information om FORCE Technology

FORCE Technology
FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby

43 25 00 00https://forcetechnology.com/

FORCE Technology er en teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker.

Vi har siden 1940 hjulpet virksomheder gennem store teknologiske transformationer: Fra nitter til svejsning. Fra olieeventyr til vindmøller. Fra analogt til digitalt. Og vi er fortsat med til at definere den teknologiske fremtid.

Med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på over 30 kontorer i 6 lande er vi førende, når det gælder specialistrådgivning, test, inspektion og kurser. Og som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem.

Følg pressemeddelelser fra FORCE Technology

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra FORCE Technology

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum