DI - Dansk Industri

PRESSEINVITATION: Danmark skal være fyrtårn for sundhedsteknologi og sundhedsinnovation. Hvordan bliver vi det?

Del

Det drøfter en lang række offentlige og private aktører og uddannelsesorganisationer på Healthtech Summit onsdag den 30. september fra kl. 9.00

Topmødet afholdes hos Dansk Industri, hvor der er adgang for pressen.

Konferencen har deltagere fra både ind- og udland, og stiller således også skarpt på internationale megatrends inden for sundhedsinnovation, hvordan man skaber et mere dynamisk innovations-økosystem og sundhedsinnovationens rolle i løsningen af fremtidens sundhedsudfordringer.

Fremtidens sundhedsvæsen står over for et stort pres. Demografien medfører, at sundhedsvæsenet skal håndtere flere ældre og flere borgere, der lever med en eller flere kroniske sygdomme. Det betyder flere patienter og stigende udgifter. Alene fra 2000 til 2017 er de offentlige sundhedsudgifter steget med 46. procent. Det har den konsekvens, at vores sundhedspersonale har svært ved at følge med.

Teknologien og digitaliseringen er en helt afgørende faktor for at undgå, at sundhedssystemet bryder sammen.

Den gode nyhed er, at vi i Danmark har et kæmpe teknologisk potentiale i vores Life Science industri, hvor mange virksomheder udvikler digitale løsninger, som kan afhjælpe de store udfordringer, som sundhedsvæsenet står over for. Det kæmpe potentiale skal vi udnytte. Spørgsmålet er bare hvordan?

Repræsentanter for arrangørerne vil stå til rådighed hele dagen for at hjælpe med at sætte interviews op, hvis muligt.

Læs mere om konferencen og se programmet her: Healthtech Summit 2021 (danskindustri.dk)

Vi håber, at du har mulighed for og lyst til at deltage i konferencen.

Tilmelding sker ved mail til Bente Kruckenberg fra Dansk Industri på bekr@di.dk

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Lars Bøgeskov på larb@di.dk eller tlf. 2236 3138

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum