Aabenraa Kommune

Presseinvitation: Borgermøde om fremtidens udvikling i Rødekro

Del

Tirsdag 31. maj inviterer Aabenraa Kommune til borgermøde i Multisalen på Hærvejsskolen. Emnet er bymidten i Rødekro, der står over for udvikling og en helhedsplan.

Hvordan skal bymidten i Rødekro se ud i fremtiden?

Det spørgsmål bliver der rig mulighed for at komme med forslag til, når der 31. maj klokken 19.00 i Multisalen på Hærvejsskolen inviteres til borgermøde. Temaet er bymidtens udvikling og udarbejdelse af en helhedsplan herfor.

Til borgermødet bliver de første tanker og visioner til helhedsplanen præsenteret, lige som de fremmødte borgere har mulighed for at stille spørgsmål og komme med idéer til den generelle udvikling af bymidten, den kommende bypark og stationsområdet.

Det er nu, arbejdet med Rødekro midtby skal i gang. De første byfornyelsesplaner fra 2016 skal konkretiseres og viderebygges, og det handler særligt om koncepter for stationsområdet, byparken og hovedgaderne i Rødekro. Tilbage i 2021 blev Rødekro udvalgt som testby i et landsdækkende projekt under Indenrigs- og Boligministeriet om at skabe levende bymidter. Det betyder, at der i projektet er mulighed for sparring og rådgivning i det videre forløb i arbejdet med bymidten i Rødekro.

Borgermødet begynder klokken 19.00, men allerede klokken 18.15 er der generalforsamling i Rødekro Udviklingsråd. Begge arrangementer er gratis, og der kræves ikke tilmelding. Der serveres en let forplejning ved mødets start.

Pressen er velkommen til at deltage i generalforsamlingen og borgermødet.

Kontakter

Koordinator Fremtidens Aabenraa, Janni Kollerup, tlf.: 73 76 63 14; jkla@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum