DGI

Presseinvitation: Akkreditering til DGI Landsstævne i Svendborg

Del

Akkreditering til DGI Landsstævne er nu åben. Landsstævnet finder sted i Svendborg fra den 30. juni til den 3. juli 2022. Frist for akkreditering er 6. juni 2022.

DGI og Svendborg Kommune inviterer pressen med til Danmarks største idrætsfestival – DGI Landsstævne. Kom og oplev over 20.000 aktive danskere, der giver den fuld skrue inden for flere end30 forskellige idrætter, over 400 aktiviteter og masser af festlige indslag og koncerter.

 

Ansøgningen skal ske via mail: pressecenter@dgi.dk. Frist er den 6. juni 2022.


Ved ansøgning skal du oplyse: Navn på medie, navn på ansøger, e-mail og mobil tlf. nr. på ansøger. Hvis der er flere ansøgere fra samme medie, har vi brug for navn, e-mail adresse og mobil nr. på de øvrige ansøgere også. Du bedes oplyse, hvilke dage du planlægger at dække landsstævnet, og hvilke dage du eventuelt ønsker frokost/aftensmad i Pressecentret.

Afhentning af akkrediteringskort i Pressecentret

Alle pressefolk – journalister, fotografer mv. – skal afhente deres akkrediteringskort i Landsstævnets Pressecenter. Adressen er Ryttervej 65, 5700 Svendborg. Pressecentret har åbent fra 26. juni til 3. juli.

Akkrediteringskortet giver adgang til at færdes frit over hele landsstævneområdet og overvære workshops, opvisninger og shows. Til visse shows/opvisninger er der et begrænset antal pladser.

Mærk pulsen. Mød magien.

Til Landsstævnet kan du opleve:

  • Danmarks største idrætsbegivenhed med over 20.000 deltagere. Landsstævnet er fyldt med idræt og bevægelse om dagen med over 30 idrætter og flere end 400 aktiviteter. Om aftenen er der fuld gang i festen med 40 koncerter og flere festtelte.
  • 5.700 efterskoleelever fra 60 efterskoler deltager i DGI Landsstævne. Sammen med højskolerne ankommer de til Svendborg allerede den 27. juni.
  • De nyeste idrætstrends som drone FPV race, vandyoga, stand up paddle, speedminton, padel, esport, combat archery og badminton på en flydende bane.
  • En spektakulær åbningsaften torsdag den 30. juni, hvor tusindvis af landsstævnedeltagere går parade gennem Svendborg og til Landsstævnestadion, hvor de samme volde som ved Landsstævnet i 1994 vil danne en festlig ramme om det store Åbningsshow.
  • Flere store shows ud over åbningsaftenen: Efterskolernes Show, Afslutningsshowet, GymNight og DGI Verdensholdet.
  • Et landsstævne med fokus på bæredygtighed. Bl.a. har efterskoler og udskolingsklasser op til Landsstævnet deltaget i undervisningsforløbet Verden er Vores om bæredygtighed, energi og klima. Under Landsstævnet kulminerer Verden er Vores med et Speak up for klimaet-arrangement.
  • Svendborgs mangfoldige kulturliv og maritime stemning danner en festlig ramme for Landsstævnet, bl.a. med totalteater-forestillingen Fjeren og Rosen, der kun opføres under Landsstævnet.
  • Og omkring 4500 frivillige – primært fra Fyn - gør deres til, at Landsstævnet bliver en oplevelse for livet både for deltagerne og for fynboerne.

 

Information om Pressecentret

For at sikre de bedst mulige arbejdsvilkår for de akkrediterede pressefolk til L2022, har DGI og Svendborg Kommune etableret Presse- og kommunikationscenter i FOOD-bygningen på Ryttervej 65 lige ved siden af landsstævnepladsen.

Pressecentret er knudepunkt for distribution af alle vigtige informationer om Landsstævnet. Du kan også få hjælp til at finde gode landsstævnehistorier og cases fra alle egne af Danmark, få fif om gode fotolocations eller finde vej i Svendborg.

I Pressecentret kan presse- og mediefolk arbejde. Der er internetforbindelse, og vi byder på kaffe, te, vand og sandwich/frokostpakker.

Ud over det rent praktiske er der også i Pressecentret mulighed for, at du kan slappe af, læse dagens aviser, hygge og mødes med kolleger.

Mere info om Landsstævnet på dgi.dk/landsstævne

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information om akkreditering:

Majbritt Andersen, pressechef i DGI, tlf. 2129 4115.

Eva Kristina Mikkelsen, kommunikationsrådgiver i Svendborg Kommune, tlf. 5128 7179.

Mail vedr. akkreditering: pressecenter@dgi.dk

Links

Information om DGI

DGI
DGI
Vingsted Skovvej 1
7182 Bredsten

79 40 40 40https://www.dgi.dk/

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet. DGI's 6600 foreninger har over 1,6 mio. medlemmer. 

Følg pressemeddelelser fra DGI

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum