Lidl Danmark

Presseinfo fra Lidl Danmark: Energipriser

Del

Lidl Danmark foretager i forlængelse af de stigende energipriser en række nye energibesparende initiativer. Udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl Danmark, Mads T. Nielsen udtaler følgende: 

"Lidl Danmark har i flere år foretaget store investeringer og klimahensyn i vores 138 butikker, logistikcentre og øvrige bygninger. Derfor er vi knap så hårdt ramt på dette område, som vi kan læse andre detailkæder er. Det skyldes dels, at vores butikker alle er ISO 50001-certificerede og dermed allerede optimerede ift. energiforbrug, og dels at vi langt hen ad vejen har sikret os nogle fornuftige prisaftaler. I takt med de stigende energipriser viser vi stadig rettidig omhu, og derfor har vi også indført en række nye tiltag:  

  • Vi skruer temperaturen ned i butikkerne fra 21 til 19 grader.  
  • Vi har stort set udskiftet størstedelen af vores kølemontrer i butikkerne fra syntetisk til naturlig kølemiddel.  
  • Vi slukker for 2/3 af belysningen i butikkerne før åbningstid.  
  • Vi optimere med flere lyssensor i alle vores butikker og lagrene.  
  • Vi har siden 2020 haft 100 % LED-belysning i butiksarealerne i vores 138 butikker og logistikcentre. 
  • Vi har allerede sat solceller på 15 % af butikkerne – og flere er på vej.  
  • Alle butikker er udstyret med intelligent bygningsstyring, som sørger for, at ventilation, fjernvarme og lys bliver styret af ét system. Fx taler fjernvarme og klimaanlæg sammen, så begge dele ikke kan køre samtidig, da det ikke giver mening både at varme og køle på samme tid.  
  • Lidl blev, som den første dagligvarekæde, ISO 50001-certificeret i 2018 og forpligter sig dermed til at forbedre sin energiledelse hvert år for alle butikker, administration og logistikcentre. 

Derudover har vi midlertidigt måttet lukke for el-ladestanderne i de 15 butikker, hvor vi har dem stående. Vi implementerer en betalingsløsning, og indtil den er på plads, vil standerne være ude af drift. Den nye løsning kommer alle kunderne til gavn." 

Kontakter

Billeder

Information om Lidl Danmark

Lidl Danmark
Lidl Danmark
Profilvej 9
6000 Kolding

7635 0000http://www.lidl.dk

I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud. Som kunde i Lidl kan du trygt regne med, at vores produkter er friske og af god kvalitet. Vores medarbejdere arbejder hver dag for, at vores kunder nemt og enkelt kan købe ind i vores 139 butikker. 

Du er altid velkommen til at skrive til os på presse@lidl.dk 

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Fynsk iværksætter sætter skub i flødebolle-eventyr med Lidl: “Vi drømmer om at eksportere til butikkerne i udlandet”7.12.2022 11:30:52 CET | Pressemeddelelse

I en ekstra svær tid for mange danske fødevareiværksættere måtte fynske Michael Møller Larsen knibe sig selv i armen, da han i sommer kunne finde sine lokalproducerede gourmetflødeboller på hylderne i Lidls dengang 138 butikker. På trods af en hård opstart og efterfølgende inflation er interessen og salget af Sweetnorth-flødebollerne gået over forventning, og Michael håber på sigt at eksportere til udlandet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum