Dansk Vegetarisk Forening

Premiere på den stjernespækkede film The Game Changers søndag 22/9 i København

Del

The Game Changers er produceret af James Cameron, Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, Lewis Hamilton, Novak Djokovic og Chris Paul. Der er premiere på den i København søndag 22/9 kl. 17.00 i Gloria Biograf, hvor pressen er inviteret med. I ugen efter vises den i en række biografer.

Er det vigtigt at spise kød for at få nok protein? Kan man godt være sund, stærk og dyrke sport på højeste niveau, hvis man spiser en plantebaseret kost? Spørger du tidligere bodybuilder Arnold Schwarzenegger, Formel 1-kører Lewis Hamilton og tennisspiller Novak Djokovic er svaret ja.

I den nye dokumentar "The Game Changers" følger vi James Wilks, der blandt andet er træner for de amerikanske specialstyrker, jorden rundt i jagten på den ideelle kost for en stærk krop.

På sin rejse møder han blandt andet professionelle sportsfolk, soldater fra elitestyrken og prominente forskere, der fortæller om deres erfaringer med og viden om en plantebaseret kost. De mange indtryk og den nye viden ændrer fuldstændig på James' opfattelse af, hvad en optimal kost for kroppen består af.

"Myter om kød, protein og styrke er stadig udbredte i det danske samfund, og det har konsekvenser for både folkesundhed, klima og miljø. Vi er derfor meget glade for, at Gloria og en række andre danske biografer har valgt at vise denne spændende film, som er produceret af en perlerække af stjerner kendt fra Hollywood", siger Rune-Christoffer Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening.

The Game Changers er produceret af James Cameron, Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, Lewis Hamilton, Novak Djokovic og Chris Paul. 

Der er premiere på filmen i København søndag den 22. september kl. 17.00 i Gloria Biograf, hvor pressen er inviteret med. I ugen efter vises filmen i både Gloria og en række andre biografer.

Nøgleord

Kontakter

Rune-Christoffer Dragsdahl
Generalsekretær, Dansk Vegetarisk Forening
rc(a)vegetarisk.dk / Tlf 50 56 18 17

Billeder

Links

Information om Dansk Vegetarisk Forening

Dansk Vegetarisk Forening
Sortedam Dossering 55
2100 København Ø

50 56 18 17https://vegetarisk.dk

Dansk Vegetarisk Forening (DVF) arbejder for at udbrede vegetarisk levevis samt oplyse om fordelene ved at skære ned på animalske produkter – såvel for dyr og mennesker som af hensyn til global bæredygtighed. Vi er en forening for vegetarer, veganere og alle andre, der støtter plantebaseret levevis. Vi tror på, at hvert eneste plantebaserede måltid gør en forskel. Vi samarbejder med erhvervsliv, forskere, politikere, myndigheder og andre organisationer om at gøre verden grønnere.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Vegetarisk Forening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Vegetarisk Forening

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum