Børneloppen

Populært loppesupermarked for børnefamilier åbner i Randers

Del

Har du en flyverdragt, som den lille er vokset ud af, eller en barnevogn, som du ikke længere har brug for? Så kommer et nyt loppesupermarked dig nu til undsætning i Randers.

Lørdag den 17. november åbner kæresteparret Jacob Thylstrup og Katrine Skjødt et 549 kvadratmeter stort indendørs loppemarked – Børneloppen – for børnefamilier på adressen Marsvej 49.

Her kan folk, der har noget til salg, leje en stand, hvor deres aflagte børneudstyr bliver placeret. Katrine Skjødt, der selv er 39 år og mor til Ludvig og Josefine, tager sig af salget og skal have en kommission for det, så på den måde skal sælgerne altså ikke selv stå på markedet.

For køberne, der har brug for noget til de små, lover Jacob Thylstrup og Katrine Skjødt flere end 236 reoler proppet med gode tilbud til børnefamilierne.

Børneloppen findes allerede i Valby, Slagelse og Reykjvavik og har opnået stor succes på rekordtid. I Danmark er loppesupermarkeder for børnefamilier imidlertid stadig en sjældenhed, hvorimod konceptet er kæmpe stort i Finland, fortæller Johanna Kiel Nielsen, der oprindeligt er fra netop Finland, men nu bosat i Danmark og én af indehaverne bag det første Børneloppen loppesupermarked i Valby.

”Det er et kæmpe hit i mit hjemland. Der findes flere end 400 loppesupermarkeder, og det første slog allerede dørene op tilbage i 1990’erne.”

Johanna Kiel Nielsen har da heller ikke planer om, at loppesupermarkedet i Randers skal blive det sidste i rækken:

”Vi ønsker at åbne nye loppesupermarkeder i både Kolding, Herning, Horsens, Vejle, Sønderborg, Esbjerg og Aalborg, blot når vi taler Jylland. Vi kan derudover se på vores tal, at vi alene på et år har øget vores omsætning på brugte børneting fra 11 til 25 millioner kroner, og hvis det ikke var så svært at finde lokaler, ville vi have haft mange flere loppesupermarkeder allerede”, fortæller hun.

I forbindelse med åbningen af Børneloppen den 17. november kl. 10.00 i Randers vil der være masser af sjove ting at kaste sig over: Randers Pigegarde byder sammen med Børneloppens egen maskot ”Loppen” velkommen til den nye butik. Dagen igennem vil der være masser at lave såsom ansigtsmaling, snacks og balloner til alle børn, stort legerum m.m.

Børneloppen i Randers kommer til at have åbent i hverdage fra 10-18 og i weekender fra 10-16.


Mere om Børneloppen:

  • Medvirker i TV-programmet 365 Dage til succes på TV2 den 12. november kl. 21.25

  • Virksomheden har i løbet af de første 2 år sparet svarende til 2300 danskeres årlige co2 forbrug og 10.5 millioner toiletskyld i vand. Dette er beregnet af konsulenthuset Planmiljø og understreger, hvorledes genbrug er fuldstændig afgørende for en bæredygtig klode og forbrug i fremtiden.

  • Børneloppen har for 2. år i træk vundet prisen som ”Bedste bæredygtige initiativ” til Børn i byen priserne.

Nøgleord

Kontakter

Johanna Kiel Nielsen 51707077
Katrine Skjødt mobil 22978783
Jacob Thylstrup mobil 60777688

Links

Information om Børneloppen

Børneloppen
Børneloppen
Gammel Køge Landevej 135
2500 København

51707077http://boerneloppen.dk/

Følg pressemeddelelser fra Børneloppen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Børneloppen

Iværksættermødre bag loppesupermarked for børnefamilier vil være globale7.2.2018 07:45:00 CETPressemeddelelse

På rekordtid er virksomheden Børneloppen gået fra at være en god idé i to mødres hoveder til at blive en succesfuld forretning med en to-cifret millionomsætning. I weekenden åbner de to iværksættermødre fra København - Johanna Kiel Nielsen og Sofie Brandt - endnu et loppesupermarked – denne gang i Slagelse. Deres ambitioner er dog internationale, lægger de ikke skjul på.