Esbjerg Kommune

Populære Sønderris gør det igen

Del

Nye byggegrunde på Neptunvænget blev revet væk, da Esbjerg Kommune åbnede for, at interesserede købere kunne erhverve sig en byggegrund.

I begyndelsen af juni åbnede Esbjerg Kommune for bud på 23 nye grunde i den seneste udstykning i Sønderris. Efter stor interesse for Erisvænget i både 2018 og 2019 og Plutovænget i 2020, lå det i kortene, at de nye grunde i Sønderris ville være populære blandt nybyggerne. Den formodning holdt stik, da Esbjerg Kommune lukkede for bud tidligere på ugen, og der kort efter røg et udsolgt-skilt på hjemmesiden med byggegrunde.

I bestræbelserne på at tilbyde grunde, som taler til forskellige typer af købere, lå størrelsen på grundene mellem 645 – 1.269 m².

”Modsat hvad man måske kunne antage på forhånd, så har der været rift om alle størrelser. Og det er langt fra kun de store grunde, der sælger godt. Det bestyrker os i, at det er vigtigt, at vi har et meget varieret udbud af grunde, både når det gælder beliggenhed men også størrelse”, siger borgmester Jesper Frost Rasmussen.

Mens 23 købere nu kan gå videre med byggeplanerne i Sønderris, så fik 24 bydere meldingen om, at de desværre ikke fik en grund i denne omgang. To af de udbudte grunde blev solgt til prisen, mens de resterende grunde blev solgt til overbud.

”Heldigvis åbner vi for anden etape af Neptunvænget allerede næste år, så gik man forgæves i år, kommer der en ny mulighed. Samtidig kigger vi også på, om der kan komme et nyt område nord for Neptunvænget i spil”, lover Jesper Frost Rasmussen.

Grundsalg i Sønderris

2018: 36 byggegrunde på Erisvænget.
2019: 26 byggegrunde på Erisvænget.

2020: 30 byggegrunde på Plutovænget.

2021: 23 byggegrunde på Neptunvænget.

2022: anden etape af Neptunvænget.

Kontakter

Borgmester Jesper Frost Rasmussen, mail jesra@esbjergkommune.dk eller telefon 27 24 18 00.

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum