Furesø Kommune

Pop-up borgermøder om fremtidens Furesø aflyses på grund af Corona - men debatten om fremtiden fortsætter

Del

Furesø Byråd havde planlagt at møde borgerne på en række pop-up borgermøder i det fri i løbet af november til en debat om, hvordan Furesø skal udvikle sig mod 2030. Møderne bliver nu aflyst som følge af de stigende smittetal i kommunen. I stedet henvises til debatten på http://deltag.furesoe.dk

Borgerprocessen om fremtidens Furesø var i forvejen tænkt corona-sikkert med gæstebud i egne hjem og særlig fokus på digital inddragelse, men det tredje ben med borgermøder ude i det fri aflyses nu.

”Vi følger selvfølgelig myndighedernes opfordringer til, at man undgår at møde nye mennesker udenfor ens normale relationer i dagligdagen. Derfor skal vi som byråd heller ikke ud at have en fysisk debat med borgerne i den kommende tid, men vi vil meget gerne invitere så mange som muligt over på vores digitale platform, hvor vi allerede ser rigtig mange deltager med gode forslag og input,” udtaler borgmester Ole Bondo Christensen (A).

Borgerprocessen startede med, at Furesø Byråd inviterede alle borgere via brev i digital post til at komme med deres input til fremtidens Furesø. Rigtig mange har taget imod tilbuddet, og udover en velbesøgt digital platform på http://deltag.furesoe.dk, så har tilmeldingen til gæstebuddene i egne hjem været overvældende.

“Vi er glade for den positive modtagelse af gæstebuddet, hvor jeg glæder mig til at se det input, der kommer fra debatterne i borgernes egne hjem. Vi vil fra kommunens side gerne opfordre flere til at gennemføre et gæstebud - naturligvis indenfor de gældende restriktioner. Vejledningen kan stadig hentes på furesoe.dk/2030 - desværre er det ikke længere muligt at modtage en pose med lækkerier,” udtaler viceborgmester Lars Carstensen (C).

Onlinedebatten fortsætter frem til den 29. november, hvorefter input samles sammen til Furesø Byråd. Den foregår på http://deltag.furesoe.dk

Nøgleord

Kontakter

Ole Bondo Christensen (A), borgmester: 7216 5200
Lars Carstensen (C), viceborgmester: 7216 3997 (ikke sms)
Steen Vinderslev, kommunaldirektør, 7216 5100

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum