Ishøj Kommune

Pop art, portrætter og spændende former

Del

I december måned udstiller tre forskellige kunstnere malerier og glaskunst i Kulturium Musikteater i Ishøj. Her kan du opleve figurativt arbejde med kroppens former, pop art og stor kreativitet

Birgit Röttig, Susanne Bille og Rie Nim står bag denne udstilling, som rummer lidt af hvert.

Udstillingen åbner den 1. december og kan besøges alle dage med undtagelse af 24. og 31. december.

Kig forbi på Ishøj Østergade 28 mellem kl. 14 og 20, her er også åbent i caféen.

Digitalt maleri

Rie Nim er en dansk tegner og kunstner bosat i København.

Hun arbejder figurativt med fokus på portrætter og kroppens former. Nim holder sig til akrylmaling og digitalt maleri, herunder illustration inden for fantasy-genren, hvor hun tidligere på året udgav sin første illustrerede bog.

Nim er uddannet inden for billedkunst og illustration gennem det seneste årti og har siden 2018 beskæftiget sig med kunsten fuld tid.

Stemninger og ansigter

Birgit Röttig er autodidakt kunstner og arbejder primært med akrylmaling på lærred i pop art-stilen. Inspirationen til de store pop art-portrætter i stærke farver finder Röttig i konfrontationen med mennesker, hvor stemninger og ansigter altid har fascineret hende.
Maleri udskiftet med glaskunst

Susanne Bille har tidligere beskæftiget mig med abstrakt maleri, tørrede blomsterdekorationer samt fotokunst. Nu er glasdesign blevet hendes store passion, som bliver udført med stor kreativitet og fantasi og kommer til udtryk i spændende former og nuancer.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum