Escalate ApS

Politisk nytårsquiz for eksperter fra Westfall Kommunikation

Del

Det her er en politisk nytårsquiz til dig, der nørder politik. Her er spørgsmålene lidt sværere, og du får mulighed for at trække på den viden om politik, som det har taget år at samle.

Du finder den politiske nytårsquiz her.

 

Der er 25 spørgsmål til dansk politik i 2020 eller med relation til begivenheder i 2020. Der tildeles 1 point for hvert rigtig svar. 

 

Der er selvfølgelig ingen valgmuligheder. Der er ingen kronologi i spørgsmålene i forhold til årets løb, da mange spørgsmål relaterer sig til løbende sager, der har været i medierne. 

 

Svarene finder du i bunden, så hvis du selv skal være med, må du undgå at læse dem, når du printer ud. Alternativt kan du læse direkte på mobilen eller fra din PC.

 

Godt nytår og god fornøjelse!

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Om Westfall Kommunikation

Westfall Kommunikation ejes og drives af Kristian Westfall. 

 

Han er specialist i finde og udfolde organisationers strategisk fortællinger samt at parre organisationer og medier til begges fordel. Ofte bevæger kunderne sig i krydsfeltet mellem organisation, politik og offentlighed.

 

Kristian Westfall er uddannet Cand.soc i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS, og er medlem af Journalistforbundet.

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Det er blevet populært som aldrig før at handle på nettet20.1.2021 10:18:05 CETPressemeddelelse

2020 har været et anderledes år grundet coronakrisen, og det har været helt uundgåeligt ikke at have været påvirket af det, pandemien har medført. Hvad der før blev antaget som en normal hverdag er blevet ændret markant, og vi har som mennesker lært at søge nye veje på flere områder. Et eksempel her kan være, at mennesker grundet coronas påvirkning af samfundet har søgt til mere nethandel.

Inviter håndværkerne indenfor i dit hjem og spar en masse penge i 202120.1.2021 09:50:27 CETPressemeddelelse

Året 2020 har budt på mange restriktioner og nedlukninger af brancher som følge af den verdensomspændende pandemi. Det er dog også de færrest, det kan være gået forbi næsen på, da alles hverdag har været lavet om. Mange arbejdspladser er blevet rykket ind i stuerne og ved køkkenbordene i danskernes egne hjem. Både unge og gamle har gået rundt i det samme hus flere uger i træk. Derved opdager man også nemmere husets reelle funktioner og problematikker. 2020 er såmænd gået hen og blevet et godt år at renovere sit hus i – 2021 bliver dog endnu bedre.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum