Fængselsforbundet

Politiken sætter i dag fokus på arbejdsmiljøet i Kriminalforsorgen

Del

”Hvis der ikke sker noget nu, så styrter vi mod bunden på alle parametre. Vi har personalemangel og samtidig kan vi ikke rekruttere nye fængselsbetjente.” Det siger forbundsformand Bo Yde Sørensen i dagens arbejdsmiljøtillæg i Politiken.

Siden 2013 er ansat 650 nye betjente, men samtidig har 1.100 valgt at stoppe på grund af pension, sygdom eller andre årsager. Hver gang der bliver ansat en ny betjent, er der altså cirka to, som stopper.

Bo Yde Sørensen mener derfor, at Kriminalforsorgen bevæger sig i en helt forkert retning.

”Vi kan sagtens drive Kriminalforsorgen med endnu færre ansatte, men så får vi også et system, som man kender fra Rumænien eller Texas. Jeg synes, at det er på høje tid at få en debat om, hvilket fængselssystem, vi vil have,” siger han.

Læs hele artiklen i Politiken i dag.

Billeder

Information om Fængselsforbundet

Fængselsforbundet
Fængselsforbundet
Ramsingsvej 28A
2500 Valby

7255 9976http://faengselsforbundet.dk/

Fængselsforbundet har cirka 3.500 medlemmer og repræsenterer fængselsbetjente, værkmestre og uniformerede ledere i Kriminalforsorgen i Danmark, Grønland og på Færøerne. Desuden repræsenterer forbundet fiskerikontrollører i Fiskeristyrelsen. Vi er uafhængige af partipolitik og fokuserer alene på at forbedre vores medlemmers arbejdsliv.

Følg pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fængselsforbundet