Næstved Bibliotek og Borgerservice

Podcast Lounge

Del

Podcasts og gode samtaler er i fokus, når Næstved by People og Næstved Bibliotek sætter rammerne for et hyggeligt arrangement for alle med interesse i podcasts. Første Podcast Lounge finder sted torsdag den 17. september kl. 19.00-20.30 på Næstved Bibliotek.

Podcast Lounge handler denne gang om True Crime
Podcast Lounge handler denne gang om True Crime

Podcasts i alle genrer har mange lyttere. De fleste lytter hver for sig. Som noget nyt lytter vi i Podcast Lounge sammen med andre og får en fælles snak om det, vi hører. På den måde skaber vi et fællesskab med podcasts som omdrejningspunkt.

Forbrydelser fascinerer
Emnet for den første Podcast Lounge er "True Crime". Den tager afsæt i den populære podcast "Mørkeland".

Virkelighedens forbrydelser har altid fascineret mennesker. Det afspejler sig i både bøger og film, og i de seneste år er True crime-podcasts blevet meget populære. Mørkeland er en dansk True crime-podcast, som dykker ned i to gamle kriminalsager hver uge. Her udforskes de mørkeste afkroge af det menneskelige sind, og du kan samtidig blive klogere på indretningen af vores retssystem og dansk kriminalhistorie. Desuden er der anbefalinger af andre gode podcasts, oplevelser, film, serier, artikler og bøger indenfor genren.

Trygt rum til samtale
Podcast Lounge skal ses som et trygt rum med mulighed for at møde nye mennesker og tale åbent om en fælles interesse og nysgerrighed for podcasts og samfundet. Podcast Lounge er for alle - uanset om du allerede lytter til podcasts, eller om det er en ny verden for dig.

Foreløbig afprøver vi Podcast Lounge over et par gange i løbet af efteråret - første gang torsdag den 17. september kl. 19.00-20.30.

Det er gratis at deltage i Podcast Lounge. Du skal melde dig til via www.naesbib.dk. Næstved Bibliotek og Næstved by People sørger for kaffe og te til de hyggelige timer.

Næstved by People
Næstved by People er en nystartet frivillig forening med fokus på at skabe fællesskab og oplevelser for unge i Næstved Kommune. Det gør de blandt andet ved at afholde events - denne gang i samarbejde med Næstved Bibliotek. Selvom Næstved by People’s generelle fokus er på unge, er alle aldre selvfølgelig velkommen til Podcast Lounge.

Vil du vide mere om Podcast Lounge? Så klik ind på www.naesbib.dk eller www.facebook.com/naestvedbypeople

Kontakter

Billeder

Podcast Lounge handler denne gang om True Crime
Podcast Lounge handler denne gang om True Crime
Download
Næstved by People er en nystartet frivillig forening
Næstved by People er en nystartet frivillig forening
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum