Næstved Bibliotek og Borgerservice

Podcast Lounge: Sankthans special om hekse

Del

Årets første Podcast Lounge, arrangeret af Næstved Bibliotek og Næstved by People, handler om hekse og kvindesyn. Arrangementet finder sted dagen før sankthansaften den 22. juni kl. 19.00-20.30.

Efter flere måneders nedlukning er solen atter vendt tilbage, og det samme er muligheden for at samles i Næstveds egen podcastklub for at lytte til og snakke om podcasts, samfund og alt derimellem.

Gåsehud under aftensolen
Årets første Podcast Lounge bliver en sankthans special, hvor vi for første gang mødes udendørs ved Boderne i Næstved. Under den lune sommeraftensol vil vi sammen lytte til et afsnit af podcastserien ‘Gåsehud’, som handler om en markant periode i dansk historie. Det drejer sig om 1600-tallets heksejagter, hvor flere danske kvinder blev anklaget og henrettet for at have udøvet hekseri.

Efter at have hørt afsnittet, starter vi en afslappet og uhøjtidelig snak om det, vi har hørt: emnet, nærtliggende tendenser i samfundet, andre medier med samme tema, og hvad der ellers falder os ind. Vi slutter af med at dele anbefalinger af andre medier med samme eller lignende tema – bøger, film, dokumentarer og andet godt.

Næstved Bibliotek og Næstved by People sørger for drikkevarer og en lille goodiebag med snacks til alle deltagere.

Alle er velkomne til Podcast Lounge - uanset om du allerede lytter til podcasts, om du er nysgerrig på mediet eller blot mangler inspiration til, hvad du kan lytte til.

Tid og sted
Arrangementet finder sted tirsdag den 22. juni kl. 19.00-20.30. Det er gratis at deltage, men du skal bestille billet på www.naesbib.dk. Vi afholder arrangementet udendørs ved Boderne på Skt. Peders Kirkeplads 8 i Næstved. Hvis det bliver dårligt vejr, rykker vi indenfor i Salen på Næstved Bibliotek. Husk coronapas.

Kontakter

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum