Næstved Bibliotek og Borgerservice

Podcast Lounge om kropsidealer og billedmanipulation

Del

Podcasts og gode samtaler er igen i fokus, når Næstved Bibliotek og Næstved by People for tredje gang slår dørene op for en omgang Podcast Lounge, denne gang over temaet ”kropsidealer og billedmanipulation”. Podcast Loungen finder sted mandag den 23. november kl. 19.00-20.30 i Salen på Næstved Bibliotek og Borgerservice.

Emnet for denne Podcast Lounge er ”kropsidealer og billedmanipulation”.
Emnet for denne Podcast Lounge er ”kropsidealer og billedmanipulation”.

Næstved Bibliotek og Næstved by People’s koncept ”Podcast Lounge” har fået en rigtig fin start med stor opbakning fra glade deltagere. Derfor vil vi fremover afholde det som en månedlig begivenhed.

Et billede siger mere end 1000 ord. Blandt andet derfor har der gennem historien hersket behov for at redigere billeder og dermed den virkelighed, de præsenterer. Men er det mennesker, der skaber billeder eller omvendt? Podcast Lounge er Næstveds helt egen podcastklub, hvor podcasts og gode samtaler er i fokus. Tredje udgave vil have ”kropsidealer og billedmanipulation” som tema.

Billedmediernes magt
Vi hører sammen et afsnit af podcasten Digitale Oplevelsesrejser, som ser nærmere på, hvordan man har manipuleret og retoucheret billeder gennem tiden for at se mere magtfuld ud, samt tilpasse sit udseende datidens kropsidealer. Emnerne kropsidealer og billedmanipulation er meget relevante i det nuværende sociale klima, hvor selvfremstilling er en stor del af danskernes dagligdag – kendisser såvel som ”almindelige” borgere. Vi lever i en tid, hvor billedmedier har stor magt over måden, hvorpå vi opfatter os selv og verden omkring os – måske har det altid været sådan?  

Efter at have hørt podcasten, starter vi en afslappet og uhøjtidelig snak om podcasten, temaet, samfundet, andre medier med samme tema og hvad der ellers falder os ind.
Vi slutter af med, at Næstved Bibliotek og Næstved by People giver deres personlige anbefalinger til bøger, film, dokumentarer, serier og andre podcasts, der læner sig op ad aftenens tema.  

Trygt rum til samtale
Podcast Lounge skal ses som et trygt rum med mulighed for at møde nye mennesker og tale åbent om en fælles interesse og nysgerrighed for podcasts og samfundet. Derudover er Podcast Lounge for alle - uanset om du allerede lytter til podcasts, om du er nysgerrig på mediet elle blot mangler inspiration til, hvad du kan lytte til.  

Det er gratis at deltage i Podcast Lounge. Du skal melde dig til via www.naesbib.dk. Der kan max. være 15 deltagere pr. arrangement.

Næstved Bibliotek og Næstved by People sørger for drikkevarer og en lille goodiebag med snacks til alle deltagere. 

Husk mundbind
Næstved Bibliotek og Næstved by People sørger selvfølgelig for at overholde alle restriktioner i forbindelse med Covid-19 og holder sig hele tiden opdateret. Da arrangementet er siddende, er det på nuværende tidspunkt stadig muligt at afholde Podcast Lounge. Alle deltagere skal bære mundbind, når de står eller går rundt i biblioteket og må tage mundbindet af, når de sidder ned.

Tid og sted: Mandag den 23. november kl. 19.00-20.30 i Salen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, Kvægtorvet 4-6, 4700 Næstved

Vil du vide mere om Podcast Lounge? Så klik ind på www.naesbib.dk eller www.facebook.com/naestvedbypeople  

Fakta: Næstved by People er en nystartet frivillig forening med fokus på at skabe fællesskab og oplevelser for unge i Næstved Kommune. Det gør de blandt andet ved at afholde events - denne gang i samarbejde med Næstved Bibliotek. Selvom Næstved by People’s generelle fokus er på unge, er alle aldre selvfølgelig velkommen til Podcast Lounge.

Kontakter

Billeder

Emnet for denne Podcast Lounge er ”kropsidealer og billedmanipulation”.
Emnet for denne Podcast Lounge er ”kropsidealer og billedmanipulation”.
Download
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum