Næstved Bibliotek og Borgerservice

Podcast Lounge i uhyggens tegn

Del

Podcasts og gode samtaler er igen i fokus, når Næstved Bibliotek og Næstved by People slår dørene op for endnu en omgang Podcast Lounge. Denne Podcast Lounge, hvor temaet er "Halloween", finder sted tirsdag den 27. oktober kl. 19.00-20.30 i Helligåndshuset, Næstved Museum.

Podcasts i alle genrer har mange lyttere. De fleste lytter hver for sig. I vores Podcast Lounge lytter vi sammen med andre og får en fælles snak om det, vi hører. På den måde skaber vi et fællesskab med podcasts som omdrejningspunkt.

Denne aften er temaet ”Halloween” og podcasten ”Er der nogen?”, som fortæller om uhyggelige danske sagn og det okkulte. Efterfølgende starter vi sammen en afslappet og uhøjtidelig snak om podcasten, temaet, relaterede samfundsemner, andre medier med samme tema og hvad der ellers falder os ind. Repræsentanter fra biblioteket og Næstved by People slutter af med at give personlige anbefalinger til bøger, film, dokumentarer, serier og andre podcasts, der lægger sig op ad vores ”halloween” tema. 

Trygt rum til samtale
Podcast Lounge skal ses som et trygt rum med mulighed for at møde nye mennesker og tale åbent om en fælles interesse og nysgerrighed for podcasts og samfundet. Derudover er Podcast Lounge for alle - uanset om du allerede lytter til podcasts, om du er nysgerrig på mediet elle blot mangler inspiration til, hvad du kan lytte til.  

Det er gratis at deltage i Podcast Lounge. Du skal melde dig til via www.naesbib.dk. Der kan max. være 15 deltagere pr. arrangement.  

Næstved Bibliotek og Næstved by People sørger for drikkevarer og en lille goodiebag med snacks til alle deltagere.  

Vi sørger for afspritning og afstand i forhold til gældende Corona-forskrifter. 

Tid og sted: Tirsdag den 27. oktober kl. 19.00-20.30 i Helligåndshuset, Næstved Museum, Ringstedgade 4, 4700 Næstved 

Vil du vide mere om Podcast Lounge? Så klik ind på www.naesbib.dk eller www.facebook.com/naestvedbypeople  

Fakta: Næstved by People er en nystartet frivillig forening med fokus på at skabe fællesskab og oplevelser for unge i Næstved Kommune. Det gør de blandt andet ved at afholde events - denne gang i samarbejde med Næstved Bibliotek. Selvom Næstved by People’s generelle fokus er på unge, er alle aldre selvfølgelig velkommen til Podcast Lounge.

Kontakter

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum