Aabenraa Kommune

Plejehjemsbeboere i Aabenraa Kommune er klar til anden vaccination

Del

Onsdag 27. januar og lørdag 30. januar bliver plejehjemsbeboere i Aabenraa Kommune vaccineret for anden gang.

Beboere på syv ud af Aabenraa Kommunes ti plejehjem får onsdag 27. januar anden omgang af vaccinationen mod COVID-19. Beboerne på de resterende tre plejehjem bliver vaccineret lørdag 30. januar. Det er regionen, der har udmeldt datoerne for vaccinationen.

Anden omgang af vaccinationen bliver tilbudt alle de beboere, som tog imod den første vaccination 6. januar.

- Det er en meget glædelig nyhed, at vi nu har datoer på de sidste vaccinationer af beboerne på vores plejehjem og Special- og Rehabiliteringscenter i Rødekro. Det har været en lang periode med besøgsrestriktioner og utryghed, og jeg glæder mig meget på både beboere og pårørendes vegne over, at der nu for alvor er lys for enden af tunnelen, siger social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen, og fortsætter:

- Der vil dog stadig være en periode med restriktioner og øget fokus på retningslinjerne, da det fortsat er nødvendigt at være ekstraforsigtige. COVID-19 er stadig i samfundet, og udviklingen af smitten er ikke aftaget endnu.

De ansatte på Aabenraa Kommunes plejehjem vil løbende få tilbudt anden vaccination i takt med, at Region Syddanmark modtager vaccinerne.

Alle hjemmeboende borgere over 65 år i Aabenraa Kommune, som både modtager personlig pleje og praktisk hjælp, bliver nu også tilbudt deres næste vaccination. Anden omgang af vaccination af denne målgruppe begynder 28. januar og fortsætter ind i de første uger af februar.

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum