Næstved Bibliotek og Borgerservice

Plads til refleksion og eftertanke

Del

I februar og marts måned udstiller den lokale billedkunstner Bodil Svennevig sine billeder på Glumsø Bibliotek.

For en del år siden tog Bodil Svennevig, som bor i Glumsø, en toårig diplomuddannelse i anvendt billedkunst. Det satte hende i gang med at male, lave tryk, collager m.m. Og i dag maler hun stadig - on and off. 

Inspirationen kommer alle steder fra her i mit liv på landet: hverdagen, naturen, men ikke mindst på materialers muligheder, fortæller Bodil Svennevig og tilføjer: - Jeg holder af enkelhed i farver og kompositioner. Og jeg vil gerne skabe oplevelser med symboler, der giver rum og plads til refleksion og eftertanke. 

Ånden og hånden i skøn forening
- For nylig ville jeg lære mit barnebarn på fem år at lægge kabale. Det var han ikke særlig interesseret i. Jeg forklarede ham, at det var næsten som at bygge med Lego eller tegne: Man får nogle tanker og idéer i hovedet og udfører opgaven med hænderne – det er åndens og håndens samarbejde i skøn forening, slutter Bodil Svennevig.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid.

Kontakter

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55884000http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum