Dansk Metal

Piloter freder påskeferien

Del

I nat udløb overenskomsten mellem SAS og deres piloter, SAS Pilot Group. Det betyder, at den fredspligt, som overenskomsten sikrer, ikke længere eksisterer. Det vil derfor være helt efter bogen, hvis piloterne varsler nedlæggelse af arbejdet. De har valgt, at de ikke vil ramme de rejsende i påskeferien.

Som SAS-ledelsen tidligere har kommunikeret ud i pressen, så brød forhandlingerne mellem SAS Pilot Group og SAS i tirsdags sammen, efter forhandlinger der har stået på siden november sidste år. Næste skridt vil formentlig være mægling før en eventuel konflikt.

”Piloterne i SAS ønsker naturligvis ikke at ramme vores kunder, og vi håber derfor, at uenigheden kan løses uden at tage konfliktmidler i anvendelse. Vi ønsker under ingen omstændigheder, at de passagerer, der har planlagt ferie i påsken, bliver ramt”, siger Henrik Thyregod, der er formand for Dansk Pilotforening.

Alle SAS-passagerer kan derfor trygt regne med, at deres påskeplaner ikke bliver berørt af en eventuel strejke.

For yderligere information, kontakt:

Dansk Pilotforening
phone: +45 40551000
e-mail: dpf@dpf.info

Kontakter

Information om Dansk Metal

Dansk Metal
Dansk Metal
Molestien 7
2450 København SV

33 63 20 00https://www.danskmetal.dk/

Dansk Metal er en fagforening for ca. 108.000 lønmodtagere, der arbejder med it, teknik og mekanik.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Metal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Metal

Ny analyse: Danmark er ved at miste position som førende robotland18.11.2022 07:00:00 CET | Pressemeddelelse

På bare to år er Danmark faldet fra en 6. plads til en 12. plads, når det kommer til at være det land med flest industrirobotter per medarbejder i industrien. Det viser en ny analyse fra Dansk Metal. Det er et stort problem, for robotter er fremtiden for de danske produktionsvirksomheder, fordi de både kan frigøre medarbejdere fra slidsomt og ensformigt arbejde, ligesom de kan være en del af løsningen på den store mangel på arbejdskraft.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum