Political Festival of Europe

Pia Ahrenkilde Hansen, Generaldirektør for Kommunikation i Europa-Kommissionen, deltager på Political Festival of Europe

Del

Political Festival of Europe – ”Det Europæiske Folkemøde” – afholdes for første gang den 25.-28. august 2022 i Mariager. Folkemødet er det sted, hvor de mange besøgende fra hele Europa får lejlighed til at forme Europæisk demokrati og dets fremtid. Til august samles borgere sammen med politikere og beslutningstagere fra hele kontinentet til spændende debatter og samtaler. Udover de politiske events, kan besøgende også opleve Europas rige og mangfoldige kulturer.

Political Festival of Europe er stolt af at præsentere en af de højest rangerede, danske embedsmænd i Europa-Kommissionen, Generaldirektør Pia Ahrenkilde Hansen, som deltager på Festivalen som paneldeltager og taler. Pia Ahrenkilde Hansen deltager i forskellige events deriblandt en debat, om hvordan man, som borger, politiker, organisation eller regering, kan påvirke EU-politik.

"Jeg roser arrangørerne for Festivalens fokus på, hvor vigtigt det er med aktivt demokratisk engagement til at tackle Europas største udfordringer. Jeg glæder mig til at være en del af det," siger Pia Ahrenkilde Hansen.

“Pia Ahrenkilde Hansen var en af de første højtprofilerede deltagere til at sige ja til at deltage på Festivalen og på debatter. Hun har været en nøgleperson i at sprede ordet om Festivalen til folk i Europa-Kommissionen, og vi er utroligt glade for at en så prominent repræsentant til at deltage på Festivalens events,” siger Jan Bertelsen, CEO for Political Festival of Europe.

Se programmet her, og følg med i Folkemødets udvikling og nyheder på sociale medier og i det månedlige nyhedsbrev.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Velkommen til Political Festival of Europe25.8.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Så er dagen kommet, hvor vi for første gang kan byde velkommen på Political Festival of Europe 2022, der klokken 11, i formiddag, bliver skudt i gang med åbningstaler fra Udenrigsminister Jeppe Kofod, bestyrelsesformand for Festivalen Stine Bosse, Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen, og, ikke mindst, Magrethe Vestager, næstformand i Europa-Kommissionen på video. Velkomsttalerne fra nær og fjern bliver båret trygt igennem af Leif Lønsmann, næstformand for den Danske Helsinki-Komité for menneskerettigheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum