Aalborg Zoo

Peter Mygind har hovedrolle i Aalborg Zoos nye julekalender

Del

Julefreden har temmelig svært ved at indfinde sig hos en stresset Peter Mygind, men heldigvis lander han på magisk vis mellem dyrene i Aalborg Zoo, og sammen med dyrepasser Katrine hjælper de til at Peter kommer i den helt rigtige julestemning.

Peter Mygind har hovedrollen i Aalborg Zoos helt nye julekalender, der får premiere på Zoo's Facebook og YouTube-kanal 1. december. Midt i den største julestress forvilder Peter sig ind i Aalborg Zoo, hvor han møder dyrepasser Katrine, og hun har den helt rigtige kur mod stress og jag: Et ophold blandt alle Zoos fantastiske dyr.

Med god hjælp og vejledning kaster Peter sig over at lære om havens dyr og deres pasning, og det går ikke stille for sig. Opholdet i Zoo bliver en dramatisk oplevelse for Peter, der undervejs er tæt på at fryse ihjel og lever sig så meget ind i livet i Zoo, at han må optræde som abernes konge. Der er vist også noget med en Julemand, der bliver ved med at dukke op og en meget mystisk blå dør, men mon ikke det lykkes for Peter at finde julefreden til sidst?

- Vi er enormt glade for at have Peter Mygind i vores julekalender. Han er den helt rigtige til at formidle julens budskab om fred og nærhed med vores kære, og han deler vores entusiasme og interesse for dyr, så det bliver super sjovt, underholdende og lærerigt på samme tid, siger Henrik Johansen, direktør i Aalborg Zoo.

Peter Mygind åbner JUL I ZOO

Allerede 18. november kan man møde Peter Mygind i Aalborg Zoo. Det er nemlig også ham, der tænder det store juletræ på plænen kl. 17 og dermed officielt åbner årets JUL I ZOO.

Herefter kan man gå på opdagelse i den julepyntede og glitrende have. Årets tema er Et Eventyr fra Nordpolen og der er mange nyheder at glæde sig til. Haven fyldes af eventyrligt julelys, glitrende frostlandskaber og søde snemænd. Rundt om i haven kan man hilse på den hyggelige Elnis, Zoos rensdyr og selveste Snedronningen.

På Zoofariscenen får Julemanden et helt nyt, stort juleunivers. Her holder hans små hjælpenisser også til og den mystiske blå dør fra julekalenderen dukker op igen. Børn og barnlige sjæle kan få en snak med Julemanden og selvfølgelig aflevere deres fromme ønsker.

I julekalenderen flytter Peter ind i Den Grønlandske Fangerhytte, og som en del af JUL I ZOO kan man her komme "behind the scenes" og se mange flere effekter fra julekalenderen.

Fakta

  • Julekalenderen kan følges fra 1. december på Aalborg Zoos Facebook-side, Youtube-kanal og hjemmeside.
  • Åbningsdage - JUL I ZOO
    • 18.-20. og 24.-27. november
    • 1.-4. og 8.-11. og 15.-27. december (Dog ikke 24. december)
  • Åbningstid alle dage til JUL I ZOO kl. 10.00-20.00
  • Juletorv og boder er åbne kl. 15.00-20.00

Kontakter

Billeder

Information om Aalborg Zoo

Aalborg Zoo
Aalborg Zoo
Mølleparkvej 63
9000 Aalborg

+45 9631 2929https://aalborgzoo.dk/

I Aalborg Zoo er der aldrig to dage der er ens. Vores grønne oase midt i Aalborg er åben året rundt og byder uanset årstid på dyrebare oplevelser.

Følg pressemeddelelser fra Aalborg Zoo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aalborg Zoo

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum