Halsnæs Kommune

Peter H. Schaarup er ny chef for By og Miljø

Del

Halsnæs Kommune har ansat Peter H. Schaarup som chef for By og Miljø fra 1. juli 2021.

Peter er uddannet cand.tech.soc. og har efterfølgende taget en uddannelse i offentlig ledelse. Peter kommer fra en stilling som Byg- og Miljøchef i Greve Kommune, hvor han har været siden 2019. I årene 2015-2019 var Peter fagchef i Vordingborg Kommune for Byg, Land og Miljø. Derudover har Peter en statslig fortid i bl.a. Miljøstyrelsen.

I Peter får Halsnæs Kommune en chef med fokus på udvikling af medarbejdere og interessehåndterin. Yderligere har Peter en bred erfaring med at håndtere de kommunalpolitiske opgaver og udvalg særligt på miljø-, plan- og det erhvervspolitiske område.

“Jeg glæder mig meget til, at jeg sammen med medarbejdere, ledelsen og politikerne skal arbejde videre med at udvikle Halsnæs Kommune”, fortæller Peter.

Privat bor Peter i Søborg sammen med sin kone. De har to børn på henholdsvis 24 og 20 år.

I sin fritid dyrker Peter kajakroning, svømning og cykling, og så holder han af at renovere familiens stråtækte fritidsgård på Nyord ved Møn.

Peter starter i Halsnæs Kommune pr. 1. juli.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum