Coop Danmark A/S

Pernille Vea skal sælge Cirkelpigen

Del

Designeren Pernille Vea er aktuel med en ny serie krus og kaffedåser, der alle bærer den ikoniske Cirkelpige. Serien lanceres sammen med de 22 nye Cirkel kaffer, som er blevet udviklet i forbindelse med Coops 150 års jubilæum.

Cirkelpige-produkterne designet af Pernille Vea
Cirkelpige-produkterne designet af Pernille Vea

Hun blev skabt i 1950’erne – Cirkelpigen. Hun er kendt af de fleste danskere og vandt i 2004 Dansk Design Centers klassikerpris. Nu har Pernille Vea præget den smukke afrikanske kvinde ind i stentøj, bambus og metal, der leder tankerne hen på Cirkelpigen som et kvalitetsstempel. Pernille Vea forklarer om sine tanker bag serien:

”Min inspiration til de nye Cirkelpige-produkter udspringer af respekt for det gode håndværk, der ligger bag Cirkel kaffen, og historien om Danmarks ældste kvalitetskaffemærke. Og så selvfølgelig min store veneration for Sikker Hansens Cirkelpige-logo, som de fleste har et eller andet forhold til.”

Pernille Veas Cirkelpige-serie har et enkelt udtryk, og det er der en særlig grund til:

”I serien har jeg arbejdet med former, farver og materialer, der giver serien en naturlig basal tone og en fornemmelse af, at man står med et redskab eller værktøj i hånden. Serien er tænkt som en hyldest til kaffens plads i køkkenet som en ædel råvare, der bør tilberedes og nydes af gode redskaber,” forklarer Pernille Vea.

I Pernille Veas Cirkelpige-serie findes:

  • Stentøjskrus i tre farver (lys grå, mørk grå og terracotta), 29,95 kr. pr. styk
  • Kaffeglas (hærdet glas, så de ikke er varme at holde på), 15,95 kr. pr. styk
  • Serveringsfad i bambus, 49,95 kr.
  • Metaldåse med aromalåg, sæt af 2 stk., 39,95 kr.

Produkterne kan købes i Kvickly og SuperBrugsen.

Om relanceringen af Cirkel Kaffe

Cirkel Kaffe relanceres med 22 kaffevarianter og udstyr til kaffebrygning som led i fejringen af Coops 150 års jubilæum. Sammen med Pernille Veas Cirkelpige-serie lanceres også en kaffemaskine produceret af Moccamaster samt stempelkande, To Go kopper og termokande fra Bodum.

Nøgleord

Kontakter

Spørgsmål kan rettes til Jørn Willemann, Kategorigruppechef i Coop, på tlf. 5159 2978

Billeder

Cirkelpige-produkterne designet af Pernille Vea
Cirkelpige-produkterne designet af Pernille Vea
Download

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

4386 4468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Irma vil gøre en dansk klassiker til årets Valentin-hit12.2.2018 08:10pressemeddelelse

Onsdag den 14. februar er det Valentinsdag. I den anledning har Irma lagt hovederne i blød for at komme med det bedste bud til den moderne, urbane forbruger. Svaret har man nu fundet: Hjerter i flødesauce. Men selvfølgelig ikke en ordinær version af denne danske klassiker. Sammen med de to kokke Steve Momsen og Rasmus Kampmann har Irma udviklet en særlig udgave, som kombinerer kvalitetsråvarer med solidt håndværk og den særlige henkogningsteknik, hvor der med simpelt undertryk skabes en forlænget holdbarhed. Tilberedt af kød fra dyr, der har haft et ordentligt liv, økologiske mælkeprodukter og masser af friske, sunde grøntsager. ”Det er faktisk moderne at spise klassiske danske retter igen, men de skal have nye kvaliteter og vores version er rigtig slowfood med masser af smag og kærlighed, og derfor skabt til at glæde en, man holder af på denne særlige dag,” siger Max Schellenbauer, innovationschef i Irma. Sælges i glas med mad til to personer for 134 kr., som man kan give et personlig

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum