Ishøj Kommune

Pensionister fra Ishøj drager igen på sommerudflugt

Del

I denne uge har flere hundrede folkepensionister fra Ishøj været på kommunens årlige sommerudflugter

Hvert år arrangerer Ishøj Kommune en række udflugter for de lokale folkepensionister, som får mulighed for at mødes med andre pensionister og sammen drage ud i det danske sommerland.

I år stod kommunen bag en kort tur til København og en længere udflugt til Lyngkroen ved Nykøbing Sj.

”Vores mål er først og fremmest at give alle vores pensionister en hyggelig dag, så de bliver ved med at være glade for at være pensionister i Ishøj Kommune. De gode oplevelser betyder forhåbentlig, at vores pensionister kan være positive og aktive på andre områder også, når de kommer hjem til Ishøj igen,” siger borgmester Ole Bjørstorp, som selv deltager i udflugterne.

650 pensionister drog på udflugt

Den korte københavnertur blev i år nydt af 87 Ishøj-pensionister, som rundede en hyggelig visit i hovedstaden af med en dejlig frokost på Danhostel Ishøj Strand.

Den lange sommerudflugt var – som sædvanlig - så populær, at den blev spredt ud over fire dage og fik deltagelse af omkring 650 glade pensionister.

De kunne læne sig tilbage i bussen og lade sig køre igennem det flotte landskab over Lammefjorden og til Lyngkroen ved Nykøbing Sj. Her fik pensionisterne serveret en frokost i skønne omgivelser og fik mulighed for at gå en tur til stranden, inden der blev serveret kaffe og lagkage og spillet op til dans.

”Vi har i mange år lavet disse sommerudflugter som en del af vores forebyggelsesarbejde på ældreområdet. Det er en ting, som mange får glæde af ,” siger borgmester Ole Bjørstorp, der føler, at han også selv får meget ud af udflugterne og den tætte kontakt med pensionisterne.

”Jeg snakker med mange af deltagerne og får værdifuld viden om, hvordan vores kommune ser ud fra pensionisternes synspunkt. Desuden får jeg set, hvor glade de ældre borgere er for vores tilbud og får bekræftet, at de gerne vil være aktive,” siger borgmesteren.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum