Airport Doctor CPH

PCR-test på 30-39 minutter hos Airport Doctor CPH

Del

PCR-test på 30-39 minutter er nu en mulighed hos Airport Doctor CPH i Københavns Lufthavn Kastrup.

Efter 30 minutter kan et positivt resultat konkluderes og efter 39 minutter, et negativt.

"Airport Doctor CPH har fra starten af epidemien været frontrunner når det gælder testning af flypassagerer. Som en af de første lufthavnsklinikker i verden etablerede vi et PCR og antistof-testsystem, samt et Business Center for erhvervsrejsende. Med denne nye satsning holder vi fast i vores udgangspunkt for dette projekt, nemlig at hjælpe dansk erhvervsliv", udtaler CEO Behroz Firoozfard".

"Dette er et tilbud til virksomheder, hvor det at rejse er en vigtig og tvingende forretningsmæssig nødvendighed, og som derfor vælges gennemført med respekt for de gældende vejledninger og kyndige anbefalinger".

Airport Doctor CPH har gennem det sidste år arbejdet tæt sammen med danske og udenlandske virksomheder, myndigheder samt organisationer omkring sikkerheden for den enkelte erhvervsrejsende.

"Vores fortsatte udvikling som leader på området har ikke kunnet lade sig gøre uden vores stærke samarbejdspartnere på machinery området. Forskellige behov har krævet forskellige og agile løsninger fra vores side, og vi har leveret hver gang".

"Som eksempel har målet om at få de rejsende sikkert til Kina med SAS og Air China de sidste par måneder vist os, at vi er stærke nok til at kunne samarbejde med de største selskaber indenfor rejseindustrien. Jeg kan også afsløre, at nye partnerskaber af samme kaliber er i støbeskeen".


 

Nøgleord

Billeder

Information om Airport Doctor CPH

Airport Doctor CPH
Airport Doctor CPH
Terminalgade 6, 1.sal, lokale 66
2770 Kastrup

+45 30 412 412http://www.airportdoctor.dk

 

Airport Doctor Teamet består af tværfaglige personalegrupper og specialister der samarbejder for at højne patientsikkerheden.

Vores grundfilosofi er baseret på tryghed, tillid og tilgængelighed.

Følg pressemeddelelser fra Airport Doctor CPH

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Airport Doctor CPH

Kina vælger Airport Doctor CPH4.2.2021 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Airport Doctor CPH er blevet udvalgt til at udføre COVID-19 test for rejsende til Kina! “Som en af verdens første speciallægeklinikker, beliggende i Kastrup Lufthavn, testede vi passagerer for COVID-19. En samlet indsats for at holde gang i Copenhagen Airports A/S Kastrup afdeling, erhvervslivet og diplomatiet. Denne indsats har nu båret frugt og vi takker for anerkendelsen.” “Begrundelsen for udvælgelse var blandt andet, vores langvarige erfaring indenfor passagertestning, fokus på patientsikkerhed,høje kvalitet, stærke samarbejdspartnere, sikkerhedsgodkendte COVID-19 certifikater og den store indsats for den rejsendes og modtagerlandets sikkerhed.” “Vi glæder os til fortsat at kunne servicere Copenhagen Airports A/S Kastrup, SAS - Scandinavian Airlines og Air China på et fortsat højt niveau. Husk at i kan altid læse de nyeste gældende rejseregler inde på Udenrigsministeriet og Denmark in China.” “Specielt tak til Roche Diagnostics Danmark, Bosch Healthcare Solutions GmbH, PerkinElmer

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum