Airport Doctor CPH

Kina vælger Airport Doctor CPH

Del

Airport Doctor CPH er blevet udvalgt til at udføre COVID-19 test for rejsende til Kina!


“Som en af verdens første speciallægeklinikker, beliggende i Kastrup Lufthavn, testede vi passagerer for COVID-19. En samlet indsats for at holde gang i Copenhagen Airports A/S Kastrup afdeling, erhvervslivet og diplomatiet. Denne indsats har nu båret frugt og vi takker for anerkendelsen.”


“Begrundelsen for udvælgelse var blandt andet, vores langvarige erfaring indenfor passagertestning, fokus på patientsikkerhed,høje kvalitet, stærke samarbejdspartnere, sikkerhedsgodkendte COVID-19 certifikater og den store indsats for den rejsendes og modtagerlandets sikkerhed.”


“Vi glæder os til fortsat at kunne servicere Copenhagen Airports A/S Kastrup, SAS - Scandinavian Airlines og Air China på et fortsat højt niveau. Husk at i kan altid læse de nyeste gældende rejseregler inde på Udenrigsministeriet og Denmark in China.”


“Specielt tak til Roche Diagnostics Danmark, Bosch Healthcare Solutions GmbH, PerkinElmer, Inc., Bio-Rad Laboratories, Siemens Healthineers, Dahua Technology CEE & Nordic, DESKO GmbH og EG A/S.”


“Til sidst og ikke mindst, tak til Sundhedsstyrelsen, Statens Serum Institut og Styrelsen for Patientsikkerhed for al jeres kyndige vejledning gennem det sidste år.

http://dk.china-embassy.org/eng/zdgx/t1848699.htm

Kontakter

Erik Stefels: help@airportdoctor.dk

Billeder

Links

Information om Airport Doctor CPH

Airport Doctor CPH
Airport Doctor CPH
Terminalgade 6, 1.sal, lokale 66
2770 Kastrup

+45 30 412 412http://www.airportdoctor.dk

Airport Doctor CPH - Speciallægeklinikker i København og omkring Kastrup Lufthavn.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye